Πάλμερ: Το προφητικό αίτημα με τα τέσσερα δάχτυλα στον φακό της Τσέλσι (vid)

Ο Πάλμερ είχε το... προαίσθημα για τα τέσσερα γκολ
Ο Κόουλ Πάλμερ πέτυχε ιστορικό καρέ τερμάτων σε ένα ημίχρονο με τη φανέλα της Τσέλσι, εκπληρώνοντας την προφητεία του από τη media day των Μπλε όταν είχε ζητήσει να δείξει τα τέσσερα δάχτυλα στον φακό για... παν ενδεχόμενο.

Η Τσέλσι και σιγά-σιγά ολόκληρη η Premier League κινούνται στον αστερισμό του Κόουλ Πάλμερ. Ο διεθνής Άγγλος μεσοεπιθετικός έχει ξεκινήσει τη σεζόν σε δαιμονιώδη κατάσταση αποτελώντας τον Νο1 δημιουργικό πυλώνα στο σύνολο του Έντσο Μαρέσκα κι απέναντι στην Μπράιτον φρόντισε να σφραγίσει τις κυριαρχικές του εμφανίσεις με ένα αιώνιο ρεκόρ.

Τα τέσσερα γκολ πριν από την ανάπαυλα με τα οποία διέλυσε τους Γλάρους αποτέλεσαν μοναδική επίδοση στα χρονικά της Premier League και προκάλεσαν φρενίτιδα στα social media, επίδοση για την οποία ο «Cold» Πάλμερ είχε προειδοποιήσει.

Λίγο μετά την επίτευξη και του τέταρτου τέρματος, η Τσέλσι θύμισε στους φιλάθλους της στο twitter το βιντεάκι από τη media day των Λονδρέζων, εκεί που ο Πάλμερ είχε ζητήσει από τον κάμεραμαν να δείξει τα τέσσερα δάχτυλα στον φακό. Χαρακτηριστικό του... προαισθήματος που είχε πως θα καταφέρει να πετύχει καρέ τερμάτων, μόνο που ακόμα και ο ίδιος δύσκολα θα πίστευε ότι θα το πετύχαινε μόλις σε ένα ημίχρονο.

Δείτε το βίντεο:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα