Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Φερνάντες: «Δεν έπρεπε να αποβληθώ, μέχρι και ο Μάντισον είπε ότι δεν ήταν κόκκινη»

Μπρούνο Φερνάντες
Έντονα παράπονα για την κόκκινη κάρτα που αντίκρισε στην ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Τότεναμ είχε ο Μπρούνο Φερνάντες.

Ο Μπρούνο Φερνάντες αποβλήθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του, ωστόσο δεν έδειξε να... συμφωνεί ιδιαίτερα με την απόφαση του Κρις Κάβανα να του δείξει την κόκκινη κάρτα στην ήττα από την Τότεναμ. Στο 42ο λεπτό, ο Πορτογάλος άπλωσε καθυστερημένα το πόδι του και χτύπησε κοντά στο γόνατο τον Τζέιμς Μάντισον και έμεινε έκπληκτος όταν ο διαιτητής τον έστειλε στα αποδυτήρια.

«Δεν ήταν ποτέ κόκκινη κάρτα. Μέχρι και ο Μάντισον όταν σηκώθηκε μού είπε ότι δεν είναι κόκκινη κάρτα. Είναι φανερό. Μου έχουν κάνει τόσα φάουλ και ποτέ δεν είδα μια κόκκινη να βγαίνει πιο εύκολα. Σίγουρα έκανα φάουλ. Θα έπρεπε να δω την κίτρινη κάρτα, αλλά δεν ήταν άξιο αποβολής αυτό που έκανα», είπε έξαλλος ο Μπρούνο μετά το παιχνίδι.

Ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά την αποβολή του, θα αναγκαστεί να λείψει από τα παιχνίδια κόντρα σε Άστον Βίλα, Μπρέντφορντ και Γουέστ Χαμ στην Premier League.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα