Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πάνω από 20 εκατ. ευρώ η αποζημίωση Τεν Χαγκ

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Πάνω από 20 εκατ. ευρώ η αποζημίωση Τεν Χαγκ

erik_ten_hag_manu
Πολύ ακριβά θα πληρώσει ενδεχόμενη απόλυση του Έρικ Τεν Χαγκ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς το κόστος της απομάκρυνσής του μετά και την μονοετή ανανέωση το περασμένο καλοκαίρι θα ξεπεράσει τα 20 εκατ. ευρώ!

Το μέλλον του Έρικ Τεν Χαγκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μοιάζει πιο αβέβαιο από ποτέ και στην Αγγλία ήδη ψάχνουν να βρουν τον καταλληλότερο για να τον διαδεχθεί στο «Ολντ Τράφορντ».

Μετά και τη βαριά ήττα από την Τότεναμ, τα βρετανικά ΜΜΕ θεωρούν πως έχει αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τον Τεν Χαγκ, αν και ο ίδιος φέρεται να έχει ακόμα τη στήριξη της διοίκησης. Το «για πόσο ακόμα;» μοιάζει να είναι το ερώτημα-κλειδί, καθώς ο κλοιός έχει στενέψει για τα καλά και ενδεχόμενα νέα αρνητικά αποτελέσματα απέναντι σε Πόρτο και Άστον Βίλα πιθανότατα να γείρουν την πλάστιγγα οριστικά σε βάρος του, κάτι που φέρνει τη Γιουνάιτεντ σε δύσκολη θέση όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και οικονομικά.

Κι αυτό διότι η πιθανή απόλυση του Έρικ Τεν Χαγκ θα σημάνει και... γερή αποζημίωση. Σύμφωνα με το «GOAL», το ποσό που αναμένεται να εισπράξει ο Τεν Χαγκ αν απολυθεί από τους Κόκκινους Διαβόλους ξεπερνά τα 20 εκατομμύρια ευρώ μετά και τη μονοετή επέκταση συμβολαίου που υπέγραψε το περασμένο καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα αγγίζει τα 21 εκατ. (17,5 εκατ. λίρες), ποσό σχεδόν διπλάσιο από εκείνο που θα υποχρεούταν να πληρώσει η Γιουνάιτεντ αν τον απέλυε το περασμένο καλοκαίρι όταν είχε έναν χρόνο ακόμα στο συμβόλαιό του (12 εκατ. ευρώ).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα