Μάντσεστερ Σίτι: Ο Ματέους Νούνιες συνελήφθη σε κλαμπ επειδή έκλεψε το κινητό θαμώνα

Μάντσεστερ Σίτι: Ο Ματέους Νούνιες συνελήφθη σε κλαμπ επειδή έκλεψε το κινητό θαμώνα

Ο Ματέους Νούνιες της Μάντσεστερ Σίτι συνελήφθη σε κλαμπ επειδή έκλεψε το κινητό θαμώνα
Σύμφωνα με την «El Mundo», ο ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι, Ματέους Νούνιες συνελήφθη σε νυχτερινό μαγαζί, επειδή έκλεψε το κινητό ενός ανθρώπου.

Μπορεί η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε χθες εύκολα την Σλόβαν Μπρατισλάβας με 4-0 στην Σλοβακία και ο Ματέους Νούνιες να βρέθηκε στο αρχικό σχήμα της ομάδας του Πεπ Γκουαρδιόλα αγωνιζόμενος μάλιστα σε ολόκληρη την διάρκεια του αγώνα, ωστόσο σήμερα υπήρξε ένα αρκετά αρνητικό δημοσίευμα για την εικόνα του Πορτογάλου μέσου.

Η «El Mundo» αποκάλυψε πως ο μέσος των «πολιτών» είχε συλληφθεί στις αρχές του μηνός Σεπτεμβρίου σ' ένα νυχτερινό κέντρο της Μαδρίτης, αφού έκλεψε το κινητό ενός ανθρώπου, ο οποίος τον έβγαλε φωτογραφία στο μπάνιο.

Ο Ματέους Νούνιες είχε βρεθεί εκείνο το Σαββατοκύριακο (8-9 Σεπτεμβρίου) στην ισπανική πρωτεύουσα με φίλους του για να διασκεδάσει, αφού υπήρχε το διάλλειμα για το Nations League κι εκείνος δεν είχε κληθεί στην εθνική Πορτογαλίας.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε το ριπόρτ της αστυνομίας, ο Πορτογάλος μέσος άρπαξε το κινητό ενός 58χρονου άνδρα στο μπάνιο του μαγαζιού, χωρίς να έχει γίνει ξεκάθαρο τι προηγήθηκε πριν μεταξύ τους κι έφτασαν στο σημείο αυτό. Μάρτυρες λένε πως το θύμα προσπάθησε να βγάλει φωτογραφία τον παίκτη και τότε εκείνος θύμωσε, του πήρε το τηλέφωνο και του είπε πως δεν θα του το έδινε πίσω, επειδή έβγαλα φωτογραφία χωρίς την άδειά του.

Μία άλλη βερσιόν τον γεγονότων ανέφερε πως το θύμα άγγιξε τον παίκτη ενώ βρίσκονταν στο μπάνιο ενώ κρατούσε το τηλέφωνό του και τότε ο Ματέους Νούνιες γύρισε προς εκείνον και του πήρε το τηλέφωνο νομίζοντας πως τον τράβηξε κάποια φωτογραφία.

Ό,τι και από τα παραπάνω κι αν ισχύει, το αποτέλεσμα ήταν το θύμα να πάρει τηλέφωνο την αστυνομία, η οποία έφτασε στο σημείο και έπιασε τον Νούνιες να έχει ένα ξένο τηλέφωνο στην κατοχή του και τον συνέλαβε, με τον Πορτογάλο σταρ να επιδεικνύει άσχημη συμπεριφορά προς τους αστυνομικούς.

Κάπως έτσι εκείνος κατέληξε στο τμήμα, οπότε ειδοποίησε τον δικηγόρο του για να αρχίσει και να επιταχύνει την διαδικασία της απελευθέρωσής του. Την ίδια μέρα (την Κυριακή), έφυγε από το αστυνομικό τμήμα, χωρίς να δικαστεί για το έγκλημα της κλοπής.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα