Λίβερπουλ: Εξετάζει Αντεγέμι για αντι-Σαλάχ

Λίβερπουλ: Εξετάζει Αντεγέμι για αντι-Σαλάχ

Ο Αντεγέμι στα υπόψιν της Λίβερπουλ
Στο στόχαστρο της Λίβερπουλ φέρεται να βρίσκεται ο Καρίμ Αντεγέμι σύμφωνα με τη «Bild», ούτως ώστε να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Μο Σαλάχ σε περίπτωση που ο Αιγύπτιος σταρ αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Καρίμ Αντεγέμι έχει ξεκινήσει δυναμικά τη φετινή σεζόν στην Μπορούσια Ντόρτμουντ κι αυτό μόνο απαρατήρητο δεν περνάει από πλευράς Λίβερπουλ!

Ο Γερμανός εξτρέμ ήταν το πρόσωπο των Βεστφαλών στον προ ημερών θρίαμβο επί της Σέλτικ με 7-1 πετυχαίνοντας χατ-τρικ, μετράει ήδη συμμετοχή σε δέκα γκολ στις πρώτες του οκτώ εμφανίσεις στη σεζόν και μπορεί ο τραυματισμός του στο ματς με τους Καθολικούς να του βάζει... φρένο για τις επόμενες τρεις εβδομάδες, αλλά ήδη το όνομά του έχει μπει ψηλά στη μεταγραφική λίστα των Reds.

Όπως αναφέρει η «Bild», ο αγγλικός σύλλογος εξετάζει την περίπτωση του 22χρονου επιθετικού ως πιθανού αντικαταστάτη του Μο Σαλάχ σε περίπτωση που εκείνος αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι. Μάλιστα, η ομάδα του Άρνε Σλοτ φέρεται έτοιμη να προσφέρει το ποσό των 45 εκατομμυρίων ευρώ για να διεκδικήσει τη μεταγραφή του.

Όλα φυσικά θα κριθούν από το τι θα αποφασίσει ο Αιγύπτιος σούπερ σταρ, ο οποίος προς το παρόν δεν έχει ανανεώσει και όσο δεν το κάνει αναμενόμενα η Λίβερπουλ προετοιμάζει το έδαφος για την πιθανή επόμενη μέρα.

Το περασμένο καλοκαίρι ο Αντεγέμι απασχόλησε τη Γιουβέντους, αλλά εν τέλει έμεινε στους Βεστφαλούς με τους οποίους δεσμεύεται με συμβόλαιο για άλλα δυόμισι χρόνια.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα