Γκουαρδιόλα για το μέλλον του στη Σίτι: «Δεν θα μιλήσω για αυτό το θέμα»

Γκουαρδιόλα για το μέλλον του στη Σίτι: «Δεν θα μιλήσω για αυτό το θέμα»

Newsroom
guardiola_city
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ερωτηθείς σχετικά με τον μέλλον του στην Μάντσεστερ Σίτι, απέφυγε να δώσει κάποια σαφή απάντηση, ενώ το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Το «Έτιχαντ» υποδέχεται τη Φούλαμ το Σάββατο (05/10, 17:00) και η Μάντσεστερ Σίτι φιλοδοξεί να επιστρέψει στις νίκες μετά από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες στην Premier League.

Στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του παιχνιδιού, ο Πεπ Γκουαρδιόλα κλήθηκε να απαντήσει σε ερωτήσεις που αφορούσαν όχι μόνο την ομάδα, αλλά και τον ίδιο, μιας και το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

«Δεν πρόκειται να μιλήσω για αυτό το θέμα. Ό,τι είναι να συμβεί, θα συμβεί», απάντησε αφήνοντας τα πάντα «ανοιχτά» σχετικά με το μέλλον του στους Citizens.

Σχετικά με την κριτική που δέχεται η Σίτι για τις φερόμενες 115 παραβιάσεις των κανονισμών και τις επακόλουθες συνέπειες, εάν κριθεί ένοχη, ο Γκουαρδιόλα σχολίασε:

«Είμαι μέρος αυτού του συλλόγου, βρίσκεται βαθιά μέσα στα κόκκαλά μου και ο καλύτερος τρόπος για να τον υπερασπιστώ είναι να νικάει στα παιχνίδια και να κάνω τη δουλειά μου όσο καλύτερα γίνεται. Θα υπερασπιστώ την ομάδα μου, την εμπιστεύομαι. Ερωτεύτηκα τη Σίτι από την πρώτη στιγμή που έφτασα εδώ», υπογράμμισε ο Καταλανός τεχνικός με τον οποίο η Σίτι έφτασε στο πρώτο της ιστορικό Champions League το 2023.

Οι οπαδοί της ομάδας πάντως επιθυμούν διακαώς την παραμονή του Γκουαρδιόλα και για αυτό στο αυριανό παιχνίδι αναμένεται να υψώσουν στο «Έτιχαντ» σχετικό πανό.

«Πρέπει να μου φέρουν το λογαριασμό για να πληρώσω το πανό», ήταν το σχόλιό του πάνω σε αυτό!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα