Ράτκλιφ για Τεν Χαγκ: «Δεν είναι δική μου απόφαση το αν θα απολυθεί ή όχι»

Ράτκλιφ για Τεν Χαγκ: «Δεν είναι δική μου απόφαση το αν θα απολυθεί ή όχι»

Ράτκλιφ για Τεν Χαγκ: «Δεν είναι δική μου απόφαση το αν θα απολυθεί ή όχι»
Η καρέκλα του Έρικ Τεν Χαγκ εξακολουθεί να... τρίζει, όμως ο συνιδιοκτήτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, τόνισε πως το μέλλον του Ολλανδού τεχνικού στον σύλλογο δεν κρίνεται από τον ίδιο.

Ο Έρικ Τεν Χαγκ επιμένει να ζητά υπομονή και εμπιστοσύνη, όμως το μέλλον του στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δείχνει πιο αβέβαιο από ποτέ.

Οι Κόκκινοι Διάβολοι προβληματίζουν με την εικόνα και τα αποτελέσματά τους και η φημολογία στην Αγγλία θέλει τον Ολλανδό να βρίσκεται στα πρόθυρα της απομάκρυνσης. Ωστόσο, όπως είπε ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, συνιδιοκτήτης του συλλόγου, η απόλυση του Τεν Χαγκ δεν είναι ένα ζήτημα που βρίσκεται στη δική του δικαιοδοσία.

«Συμπαθώ τον Έρικ. Πιστεύω ότι είναι ένας πολύ καλός προπονητής, αλλά στο τέλος της ημέρας δεν είναι δική μου απόφαση το αν θα απολυθεί. Είναι απόφαση αυτών που τρέχουν τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πρέπει να δουν ποιο είναι το καλό της», είπε ο Ράτκλιφ στο BBC, πασάροντας το... μπαλάκι στον CEO, Ομάρ Μπεράδα, και τον Αθλητικό Διευθυντή, Νταν Άσγουορθ.

«Αυτοί οι άνθρωποι βρίσκονται λίγο καιρό στη Γιουνάιτεντ. Ο στόχος μας όμως είναι ξεκάθαρος. Θέλουμε να επιστρέψουμε τον σύλλογο εκεί που ανήκει. Αυτή τη στιγμή δεν βρίσκεται εκεί που πρέπει, είναι ξεκάθαρο», προσέθεσε στη συνέχεια.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα