Λίβερπουλ: Ο Σλοτ έγινε ο μοναδικός με εννέα νίκες στα πρώτα δέκα ματς στον πάγκο των «κόκκινων»

Λίβερπουλ: Ο Σλοτ έγινε ο μοναδικός με εννέα νίκες στα πρώτα δέκα ματς στον πάγκο των «κόκκινων»

Newsroom
arne slot
Η Λίβερπουλ έφυγε με το διπλό από την έδρα της Κρίσταλ Πάλας και ο Άρνε Σλοτ έγινε μόλις ο πρώτος προπονητής στην ιστορία του συλλόγου που ξεκινάει με εννέα νίκες στα πρώτα δέκα του παιχνίδια στον πάγκο των «κόκκινων».

Μια ακόμη νίκη για τη Λίβερπουλ. Αν και τα χρειάστηκε, η Λίβερπουλ κατάφερε να περάσει και από την έδρα της Κρίσταλ Πάλας και να επικρατήσει με 1-0 στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Premier League, παραμένοντας με αυτόν τον τρόπο στην κορυφή της βαθμολογίας.

Για την ομάδα του Άρνε Σλοτ αυτή ήταν η ένατη νίκη σε όλες τις διοργανώσεις από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου, μετρώντας μόλις μια ήττα από τη Νότιγχαμ Φόρεστ στο «Άνφιλντ». Με το διπλό στο «Σέλχαστ Παρκ», ο Σλοτ έγινε μόλις ο πρώτος προπονητής στην ιστορία της Λίβερπουλ που ξεκινάει το ταξίδι του με τους «κόκκινους» με εννιά νίκες στα πρώτα δέκα παιχνίδια της σεζόν.

Ούτε καν ο προκάτοχος του, Γιούργκεν Κλοπ, τα είχε καταφέρει, καθώς ο Γερμανός είχε ξεκινήσει την περιπέτεια του στη Λίβερπουλ με έξι νίκες, τρεις ισοπαλίες και μια ήττα στα πρώτα δέκα παιχνίδια της αγωνιστικής περιόδου.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα