Μπρέντφορντ: Έχει κάνει... ψωμοτύρι το «γκολ από τα αποδυτήρια» - Τέταρτο σερί ματς που σκοράρει στα πρώτα δευτερόλεπτα!

Μπρέντφορντ: Έχει κάνει... ψωμοτύρι το «γκολ από τα αποδυτήρια» - Τέταρτο σερί ματς που σκοράρει στα πρώτα δευτερόλεπτα!

Ιάσονας Θεριός
Μπρέντφορντ
Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία, αλλά τέσσερα διαδοχικά παιχνίδια στα οποία ανοίγει το σκορ με το... καλησπέρα μετράει η Μπρέντφορντ στην Premier League.

Η Μπρέντφορντ δεν αστειεύεται όταν λέει πως θέλει να μπαίνει στα παιχνίδια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Και κάπως έτσι τρελαίνει κόσμο τις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές στην Premier League. Η ομάδα του Φρανκ άλλωστε έχει μπορέσει να ανοίξει το σκορ στα πρώτα 90 δευτερόλεπτα του αγώνα και στα τέσσερα τελευταία της παιχνίδια!

Την προηγούμενη εβδομάδα έσπασε ρεκόρ, αφού έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία της Premier League που ανοίγει το σκορ πριν τη συμπλήρωση του πρώτου λεπτού σε τρία σερί ματς. Και το Σάββατο κόντρα στη Γουλβς συνέχισε την αγαπημένη της συνήθεια με μια... ανεπαίσθητη καθυστέρηση. Απέναντι στους Λύκους, ο Κόλινς τής έδωσε το προβάδισμα στα 76 δευτερόλεπτα και αυτή τη φορά η διαφορά ήταν ότι η ομάδα του Φρανκ μπόρεσε όντως να πάρει τη νίκη, αφού παρά τα ταχύτατα γκολ της στα τρία προηγούμενα παιχνίδια δεν είχε πάρει τρίποντο. Η Μπρέντφορντ επιστρέφει στη δράση στις 19 Οκτωβρίου απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μένει να φανεί αν θα καταφέρει να συνεχίσει το ασύλληπτο σερί της.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα