Άστον Βίλα: Ο Ντουράν υπέγραψε νέο πολυετές συμβόλαιο με τους Villans

Άστον Βίλα: Ο Ντουράν υπέγραψε νέο πολυετές συμβόλαιο με τους Villans

Newsroom
ντουραν
Η Άστον Βίλα κατάφερε να «δέσει» τον Τζον Ντουράν που βγάζει... μάτια τις τελευταίες εβδομάδες, καθώς ο Κολομβιανός φορ υπέγραψε νέο πολυετές συμβόλαιο με τους Villans έως το 2030.

«Στοπ» σε όλα τα σενάρια και στις ορέξεις των μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων έβαλε η Άστον Βίλα. Οι Villans κατάφεραν να προχωρήσουν τις διαπραγματεύσεις με τον Τζον Ντουράν και το μεσημέρι της Δευτέρας ανακοίνωσαν πως ο Κολομβιανός φορ υπέγραψε νέο πολυετές συμβόλαιο έως το 2030 με την ομάδα.

Ο Ντουράν που τις τελευταίες εβδομάδες βρίσκεται σε «τρομακτική» κατάσταση, είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον πολλών ομάδων. Μάλιστα το περασμένο καλοκαίρι βρέθηκε μια ανάσα από την αποχώρηση του και τη μεταγραφή του στη Γουέστ Χαμ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η Τσέλσι «σκάναρε» για καιρό την περίπτωση του.

Η Βίλα κατάφερε να «δέσει» τον 21χρονο φορ με νέο συμβόλαιο έως το 2030, βάζοντας έτσι τέλος στα όνειρα των «μνηστήρων».

@Photo credits: Aston Villa FC

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα