Κάραγκερ στο Gazzetta: «Έχει μέλλον στη Λίβερπουλ ο Τσιμίκας, αξέχαστη ατμόσφαιρα στην Ελλάδα!»

Κάραγκερ στο Gazzetta: «Έχει μέλλον στη Λίβερπουλ ο Τσιμίκας, αξέχαστη ατμόσφαιρα στην Ελλάδα!»

Κάραγκερ στο Gazzetta: «Έχει μέλλον στη Λίβερπουλ ο Τσιμίκας, αξέχαστη ατμόσφαιρα στην Ελλάδα!»
Ο Τζέιμι Κάραγκερ βρέθηκε στην Αθήνα για τη γενική συνέλευση της ECA και μίλησε στο Gazzetta για τον Κώστα Τσιμίκα, την ατμόσφαιρα στα ελληνικά γήπεδα και τον... φετινό νικητή της Premier League.

One-club man. Ένας όρος που στο σύγχρονο ποδόσφαιρο μοιάζει κάτι σχεδόν ακατόρθωτο. Ο Τζέιμι Κάραγκερ ήταν ένας απ' αυτούς, φορώντας στην επαγγελματική του καριέρα μόνο τη φανέλα της Λίβερπουλ για 17 χρόνια. Έγινε ταυτόσημος με το Liverbird και μετά το τέλος της καριέρας του εξελίχθηκε σε κορυφαίο τηλεοπτικό αναλυτή. Ο Κάραγκερ, μαζί με τους... νυν συμπαίκτες του στο CBS Sports Golazo show, βρέθηκε στην Αθήνα για την Γενική Συνέλευση της ECA.

Παρέα με τον Ανρί και τον Μάικα Ρίτσαρτς ανέλαβαν το τελευταίο μέρος της ημέρας, προσπαθώντας να συνδυάσουν το φινάλε με χιούμορ. Αναφέρθηκαν με πολύ καλά λόγια στο νέο φορμάτ του Champions League και στο τέλος έπαιξαν ένα παιχνίδι, στο οποίο προσπαθούσαν να βρουν τις χώρες από τα σήματα των ομάδων που τους έδειχναν. Τα πήγαν εξαιρετικά!

Κάραγκερ για Τσιμίκα: «Περισσότερες ευκαιρίες φέτος»

sarr-gallagher

Βγαίνοντας από την αίθουσα, ο Τζέιμι Κάραγκερ μίλησε στο Gazzetta για τον Greek Scouser των Reds, τον Κώστα Τσιμίκα και το μέλλον του στη Λίβερπουλ του Άρνε Σλοτ. «Νομίζω ότι ο Τσίμι έχει καταφέρει να γίνει κομμάτι της Λίβερπουλ. Το πέναλτι στον τελικό του Κυπέλλου, η εργατικότητά του, το δέσιμό του με τον κόσμο και το Λίβερπουλ γενικά. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που προσπαθεί συνέχεια να εξελίσσεται, βελτιώνει το παιχνίδι του και o νέος προπονητής νομίζω ότι βλέπει στο πρόσωπό του στοιχεία τα οποία τον έκαναν να πιστέψει σε αυτόν. Έχει μια μεγάλη μάχη για την 11άδα με τον Ρόμπερτσον, όμως ο Σλοτ φαίνεται πως αρέσκεται περισσότερο στο rotation και είμαι σίγουρος ότι θα πάρει περισσότερες ευκαιρίες φέτος. Απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας ήταν εξαιρετικός, ειδικά αμυντικά. Επομένως ναι, πιστεύω ότι σίγουρα έχει μέλλον στο Άνφιλντ», είπε χαρακτηριστικά.

 

Για τη σχέση του Tsimi με με τον κόσμο τόνισε: «Τον είπαν Greek Scouser, αυτό νομίζω τα λέει όλα. Οι φίλοι της Λίβερπουλ τον εκτιμούν πολύ και για τον τρόπο που αγωνίζεται και για τον χαρακτήρα του, ενώ έχει πετύχει και γκολ τίτλου. Επομένως πιστεύω ότι η σχέση αυτή θα συνεχίσει να είναι δυνατή».

Το αξέχαστο ματς με Ολυμπιακό

Στη συνέχεια, μιας και βρίσκεται στην Ελλάδα, τον ρωτήσαμε για τις αναμνήσεις του από τη χώρα μας, καθώς στο παρελθόν είχε δηλώσει εντυπωσιασμένος από την ατμόσφαιρα: «Θα θυμάμαι πάντα την ατμόσφαιρα στην Ελλάδα, ειδικότερα δεν μπορώ να ξεχάσω ένα από τα ματς που είχαμε αγωνιστεί απέναντι στον Ολυμπιακό. Η ατμόσφαιρα στα ελληνικά γήπεδα είναι εκπληκτική. Νομίζω ότι, μαζί με τα τουρκικά, έχουν την καλύτερη ατμόσφαιρα στην Ευρώπη. Μπορεί να γίνει δύσκολο μερικές φορές, αλλά οι ποδοσφαιριστές λατρεύουν να παίζουν σε αυτές τις έδρες».

Όσον αφορά το ποιος θα πάρει φέτος το Πρωτάθλημα, η απάντησή του ήταν απλή και ξεκάθαρη: «Η Λίβερπουλ, φυσικά!».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα