Λίβερπουλ: Ο Μαρμούς στη λίστα των Reds (vid)

eintracht_bayernn
Ο Ομάρ Μαρμούς, ο οποίος κάνει θραύση τη φετινή σεζόν με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης (9 γκολ, 6 ασίστ), έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ σύμφωνα με το γερμανικό «Sky Sports».

Τον... διόσκουρο του Μο Σαλάχ στην εθνική Αιγύπτου, Ομάρ Μαρμούς εξετάζει η Λίβερπουλ για την ενίσχυση της επιθετικής της γραμμής.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του γερμανικού Sky Sports, οι Reds έχουν στη λίστα τους τον διεθνή Αιγύπτιο εξτρέμ ο οποίος πραγματοποιεί εκρηκτικό ξεκίνημα στη φετινή σεζόν με 9 γκολ και 6 ασίστ ως τώρα σε όλες τις διοργανώσεις με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Ο Μαρμούς έχει συμβόλαιο ως το 2027 και σε πρώτη φάση ο γερμανικός σύλλογος θέλει να τον διατηρήσει μέχρι το τέλος της σεζόν, αν και το ενδιαφέρον αναμένεται υψηλό για την περίπτωσή του από τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Ο 25χρονος επιθετικός ήταν ο πρωταγωνιστής στο 3-3 των Αετών με την Μπάγερν, σκοράροντας δις και μάλιστα το γκολ με το οποίο χάρισε τον βαθμό στην ομάδα του στις καθυστερήσεις. Παίζει και στις δύο πλευρές, σε ρόλο δεκαριού αλλά και στην κορυφή της επίθεσης, με τον ρόλο που του έχει δώσει τελευταία ο Ντίνο Τοπμέλερ στην Άιντραχτ να είναι αυτός του δεύτερου στράικερ στο πλευρό του Ούγκο Εκιτικέ και στο 4-4-2 με το οποίο οι Αετοί... πετάνε, έχοντας σκοράρει 12 γκολ στα τέσσερα προηγούμενα ματς!

 

Με την Αίγυπτο ο Μαρμούς έχει αγωνιστεί συνολικά σε 25 ματς ως συμπαίκτης του Σαλάχ κι έχουν συνεργαστεί σε δύο τέρματα (ένα έκαστος).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα