Γκουαρδιόλα: Αναποφάσιστος για το μέλλον του στη Μάντσεστερ Σίτι

Γκουαρδιόλα: Αναποφάσιστος για το μέλλον του στη Μάντσεστερ Σίτι

Νίκος Κικίδης
Γκουαρδιόλα
Σκεπτικός για το μέλλον του στη Μάντσεστερ Σίτι παραμένει ο Πεπ Γκουαρδιόλα, λίγους μόλις μήνες προτού εκπνεύσει το συμβόλαιό του με τους Citizens.

Ένας εκ των θεμελιωτών της σύγχρονης Μάντσεστερ Σίτι των αναρίθμητων τροπαίων στην Αγγλία αποφάσισε πως το πλήρωμα του χρόνου έφτασε, ανακοινώνοντας στη διοίκηση του κλαμπ πως θα αποχωρήσει στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.

Ο λόγος για τον Τσίκι Μπεγκιριστάιν, τον «αρχιτέκτονα» του κλαμπ, το μέλλον του οποίου για πολλούς συνδέεται και με εκείνο του Πεπ Γκουαρδιόλα. Οι δυο τους άλλωστε πάνε... χρόνια πίσω από το 2008 και τη Μπαρτσελόνα, προτού συνεργαστούν ξανά στο Μάντσεστερ και στην Premier League.

Λόγω της μακροχρόνιας σχέσης τους πολλοί έσπευσαν να υποθέσουν πως ο Γκουαρδιόλα με τη σειρά του θα ακολουθούσε τα βήματα του Μπεγκιριστάιν και θα αφήσει το συμβόλαιό του να εκπνεύσει το 2025, αλλά προς το παρόν δεν έχει παρθεί κάποια οριστική απόφαση.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η «Mundo Deportivo», η οποία με αποκλειστικές πληροφορίες τονίζει πως ο Καταλανός τεχνικός παραμένει αναποφάσιστος σχετικά με το μέλλον του και όλα τα σενάρια παραμένουν στο τραπέζι.

 

Όσο για τον Μπεγκιριστάιν, το καταλανικό Μέσο προσθέτει πως έχει αποκλειστεί το σενάριο επιστροφής του στη Μπαρτσελόνα, καθώς καμία από τις δυο πλευρές δεν σκέφτεται μια επανασύνδεση αυτή την περίοδο.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα