Μπάλντοκ: Το συγκινητικό μήνυμα του Τσίλγουελ για τον χαμό του φίλου του

Το μήνυμα του Τσίλγουελ για τον Μπάλντοκ
Ο μπακ της Τσέλσι, Μπεν Τσίλγουελ, αποχαιρέτισε με τη σειρά του τον καλό του φίλο, Τζορτζ Μπάλντοκ, φέρνοντας στο μυαλό τις από κοινού αναμνήσεις τους από τα γήπεδα της Αγγλίας.

Τα συλλυπητήρια μηνύματα για τον χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ διαδέχονται το ένα το άλλο μετά την τραγική είδηση πως ο 31χρονος μπακ του Παναθηναϊκού βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του το βράδυ της Πέμπτης.

Το σοκ και η θλίψη κυρίευσαν το ελληνικό αλλά και το αγγλικό ποδόσφαιρο, ιδίως όσους γνώριζαν από πρώτο χέρι τον αδικοχαμένο ποδοσφαιριστή από το Μπάκινγκχαμ.

Μετά τον Ντέλε Άλι, ένας ακόμα άλλοτε συμπαίκτης του εξέφρασε τα δικά του συναισθήματα, συγκεκριμένα ο Μπεν Τσίλγουελ της Τσέλσι.

Ο διεθνής Άγγλος μπακ αποχαιρέτισε με ένα συγκινητικό μήνυμα στο Instagram τον παλιόφιλό του, με τον οποίο έκαναν παρέα στα χρόνια που ο Μπάλντοκ αγωνιζόταν στη Μίλτον Κέινς Ντονς, γενέτειρα του Τσίλγουελ.

 

«Από τις βραδιές που βγαίναμε παρέα στα μπαρ στο Μίλτον Κέινς όταν ήμασταν πιο μικροί, στις ''μάχες'' μας ως αντίπαλοι στην Premier League. Είμαι βαθιά λυπημένος. Αναπαύσου εν ειρήνη φίλε», ήταν το μήνυμά του μέσω story στο Instagram.

Ο Τσίλγουελ αποχαιρέτισε τον Μπάλντοκ

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα