Κλοπ : Οργή των φιλάλθων Λίβερπουλ και Μπορούσια για τη συνεργασία με την Red Bull

Newsroom
Κλοπ : Οργή των φιλάλθων Λίβερπουλ και Μπορούσια για τη συνεργασία με την Red Bull
Ο Γιούργκεν Κλοππροκάλεσε αντιδράσεις στους οπαδούς της Λίβερπουλ και της Μπορούσια Ντόρτμουντ με την απόφασή του να αναλάβει επικεφαλής ποδοσφαίρου στις ομάδες της Red Bull.

Ο Γιούργκεν Κλοπ βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο, αυτή τη φορά όχι για τις επιτυχίες του στους πάγκους, αλλά για την απόφασή του να αναλάβει νέο ρόλο στις ομάδες της Red Bull, κίνηση που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από τους οπαδούς της Λίβερπουλ και της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Οι οπαδοί των δύο ομάδων δεν... ενθουσιάστηκαν με την απόφαση του να γίνει επικεφαλής ποδοσφαίρου όλων των ομάδων της αυστριακής εταιρίας και προκάλεσαν χαμό στα social media.

Φίλαθλοί της Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν άργησαν να αντιδράσουν και εξέδωσαν μια ανακοίνωση στην οποία κατηγορούν τον 57χρονο τεχνικό ότι άφησε τις αξίες του στην άκρη για χάρη των χρημάτων. Ενώ στο στρατόπεδο της Λίβερπουλ, τα social media πήραν φωτιά με αρνητικά σχόλια για την απόφαση του Κλοπ, με τους οπαδούς να του θυμίζουν τις δηλώσεις του ατζέντη του, Μαρκ Κοσίτσκε, το περασμένο καλοκαίρι. Τότε, είχε αποκαλέσει «ανοησίες» τις φήμες που συνέδεαν τον Γερμανό προπονητή με την Red Bull.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα