Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Μαζράουι υποβλήθηκε επιτυχώς σε επέμβαση, λόγω της καρδιακής αρρυθμίας

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Μαζράουι υποβλήθηκε επιτυχώς σε επέμβαση, λόγω της καρδιακής αρρυθμίας

Άρτεμις Κλεφτάκη
μαζραουι γιουναιτεντ
Ο Νουσαΐρ Μαζράουι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποβλήθηκε με επιτυχία σε μικροεπέμβαση, αφότου παρουσίασε το πρόβλημα με την αρρυθμία που θα τον θέσει εκτός για κάποιο διάστημα.

Τις τελευταίες ώρες έχει γίνει γνωστό ότι ο νεοαποκτηθείς παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νουσαΐρ Μαζράουι, αντιμετωπίζει πρόβλημα καρδιακής αρρυθμίας.

Για τον λόγο αυτό, αναμένεται να απουσιάσει για τις επόμενες εβδομάδες, καθώς όπως είναι φυσικό δεν του επιτρέπεται να αγωνιστεί. Ο 26χρονος Μαρονικός υποβλήθηκε σε μία μικροεπέμβαση, η οποία ήταν επιτυχημένη, σύμφωνα με τα βρετανικά Μέσα. Έπεται μία περίοδος ανάρρωσης, προτού ο Μαζράουι μπορέσει να επιστρέψει στη δράση με τους Κόκκινους Διαβόλους.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκεται αντιμέτωπος με καρδιακό πρόβλημα, αφού τον Ιανουάριο του 2023 διαγνώστηκε με φλεγμονή του καρδιακού ιστού, μερικούς μήνες αφότου είχε «κολλήσει» Covid-19. Τότε, είχε μείνει εκτός για περίπου έξι εβδομάδες.

 

Μέχρι στιγμής, έχει πραγματοποιήσει με τη Γιουνάιτεντ δέκα συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα