Μπάλντοκ: Συντετριμμένος ο ιδιοκτήτης της Σέφιλντ - «Δεν έχω γνωρίσει καλύτερο χαρακτήρα»

Newsroom
Μπάλντοκ: Συντετριμμένος ο ιδιοκτήτης της Σέφιλντ - «Δεν έχω γνωρίσει καλύτερο χαρακτήρα»
Τα συλλυπητήριά του για τον άδικο χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ εξέφρασε ο ιδιοκτήτης της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, πλέκοντας το εγκώμιο του Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Βυθισμένο στο πένθος παραμένει το ελληνικό και το αγγλικό ποδόσφαιρο μετά τον ξαφνικό θάνατο του Τζορτ Μπάλντοκ. Η απώλεια του 31χρονου σόκαρε την τοπική κοινότητα του Σέφιλντ, αφού είχε αγωνιστεί στη Γιουνάιτεντ για επτά χρόνια. Μάλιστα, με δηλώσεις του, ο ίδιος ιδιοκτήτης των Λεπιδών, Πρίγκιμπας Αμπντουλάχ μπιν Μοσαάντ, δήλωσε τη στήριξή του στην οικογένειά του και μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το ποιόν του Μπάλντοκ.

«Είναι πολύ σκληρό. Δεν μπορώ να φανταστώ πώς νιώθει η οικογένειά μου. Όλοι τον σέβονταν, ήταν ένας κύριος μέσα και έξω από το γήπεδο, είχε όσα αγαπούσαμε και είμαι πολύ, πολύ λυπημένος. Εξαιρετικά λυπημένος

Δούλευε σκληρά, ήταν ένας πολύ καλός παίκτης, έδινε τα πάντα, ήταν ειλικρινής. Δεν ξέρω αν έχω γνωρίσει καλύτερο χαρακτήρα ή καλύτερο παίκτη τα έντεκα χρόνια που είμαι στον σύλλογο», είπε αρχικά.

«Είναι προφανές πως θα τον τιμήσουμε, αλλά τίποτα δεν θα είναι αρκετό να εξηγήσει πώς νιώθουμε και πόσο τεράστια είναι η απώλειά του. Ήταν ένας από τους πιο αγαπητούς ανθρώπους εδώ, ένας φοβερός παίκτης κι ένας φοβερός τύπος», προσέθεσε στη συνέχεια.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα