Μπάλντοκ: Ο ΜάκΑτι τίμησε τη μνήμη του, αφιερώνοντάς του το γκολ του με την Κ21 της Αγγλίας

Newsroom
ΜάκΑτι
Ο Τζέιμς ΜάκΑτι υπέγραψε τη δραματική νίκη της Κ21 της Αγγλίας κόντρα στην Ουκρανία και αφιέρωσε τη φοβερή του εμφάνιση στον Τζορτζ Μπάλντοκ, με τον οποίο ήταν πολύ καλοί φίλοι.

Στάθηκε δίπλα του στον πολύ σημαντικό δανεισμό του στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ και ο Τζέιμς ΜάκΑτι - μια από τις μεγαλύτερες υποσχέσεις της Μάντσεστερ Σίτι - δεν θα μπορούσε να ξεχάσει τον Τζορτζ Μπάλντοκ, που άφησε τραγικά την τελευταία του πνοή. Οι δυο τους άλλωστε, παρ'ότι συνυπήρξαν για μια μόνο σεζόν, διατηρούσαν εξαιρετικές σχέσεις και ο 31χρονος Έλληνας βοήθησε τον νεαρό Άγγλο να εξελιχθεί στις Λεπίδες.

Ο 21χρονος ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής της Κ21 της Αγγλίας στη νίκη της κόντρα στην Ουκρανία, αφού πέτυχε τα δύο γκολ που τής έδωσαν τη νίκη με ανατροπή (2-1) στο τέλος. Μετά το πρώτο του τέρμα μάλιστα, ο ΜάκΑτι σήκωσε τη φανέλα του και έδειξε το συγκινητικό μήνυμα που είχε γράψει για τον Μπάλντοκ: «GB2 (Τζορτζ Μπάλντοκ #2), αναπαύσου ήσυχα αδερφέ μου».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα