Μάντσεστερ Σίτι: Ανακοίνωσε τον Βιάνα ως νέο αθλητικό διευθυντή

Μάντσεστερ Σίτι: Ανακοίνωσε τον Βιάνα ως νέο αθλητικό διευθυντή

Άρτεμις Κλεφτάκη
hugo_viana
Η Μάντσεστερ Σίτι ανακοίνωσε επίσημα τον Ούγκο Βιάνα στη θέση του νέου αθλητικού διευθυντή της ομάδας από το καλοκαίρι του 2025, ως αντικαταστάτης του Τσίκι Μπεγκιριστάιν.

Ο Τσίκι Μπεγκιριστάιν θα αποτελέσει παρελθόν από την Μάντεστερ Σίτι το προσεχές καλοκαίρι και τη θέση του ως νέος αθλητικός διευθυντής της ομάδας θα πάρει ο Ούγκο Βιάνα.

Οι δύο πλευρές βρισκόταν κοντά σε συμφωνία και τελικά έφτασαν σε οριστική συμφωνία, καθώς η Σίτι με επίσημη ανακοίνωσή της έκανε γνωστό ότι ο Βιάνα θα αναλάβει τον νέο του ρόλο στους Citizens το καλοκαίρι του 2025.

Όπως αναφέρεται στην εν λόγω ανακοίνωση, «ο Βιάνα θα συνεργαστεί με τον Μπεγκιριστάιν για να διασφαλιστεί μία ομαλή μετάβαση».

Ο Μπεγκιριστάιν θεωρείται ως ο «αρχιτέκτονας» της Σίτι, έχοντας κομβικό ρόλο στις συνεχείς επιτυχίες της ομάδας από όταν ανέλαβε ως αθλητικός διευθυντής το 2012. Από την άλλη πλευρά, ο διάδοχός του έχει βοηθήσει τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας να ανέβει ένα επίπεδο παραπάνω τα τελευταία χρόνια, έχοντας φέρει στην Πορτογαλία παίκτες όπως οι Γκιόκερες και Χιούλμαντ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα