Χάαλαντ: Ποια είναι η 20χρονη σύντροφός του που αφησε τις σπουδές της και περιμένει παιδί του

Newsroom
Erling Haaland Isabel Haugseng Johansen
Ο Έρλινγκ Χάαλαντ, ο κορυφαίος σκόρερ της Μάντσεστερ Σίτι, ανακοίνωσε με έναν μοναδικό τρόπο ότι αυτός και η σύντροφός του, Ισαμπέλ Χάουγκσενγκ Γιοχάνσεν, περιμένουν το πρώτο τους παιδί. Ποιά είναι όμως η 20χρόνη καλλονή συντροφός του;

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ, στα 24 του χρόνια, ανακοίνωσε πως περιμένει το πρώτο του παιδί με τον πιο αγαπημένο του τρόπο που δεν είναι άλλος από το να σκοράρει! Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι σημείωσε δύο τέρματα στον αγώνα της Νορβηγίας απέναντι στη Σλοβενία και έγραψε ιστορία ως ο κορυφαίος σκόρερ της χώρας του με 34 γκολ σε 36 παιχνίδια. . .Ωστόσο, αυτό το γκολ δεν ήταν μόνο ένα ρεκόρ, αλλά και η ευκαιρία για να αποκαλύψει πως περιμένει παιδί. Βάζοντας τη μπάλα κάτω από τη φανέλα του ανακοίνωσε πως θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας.

Για όσους δεν κατάλαβαν μάλιστα το υπονοούμενο, ο Χάαλαντ επιβεβαίωσε την είδηση αργότερα στα social media, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με τα emoji ενός μωρού και τη λέξη "σύντομα", αποκαλύπτοντας πως η σύντροφός του είναι έγκυος.

Ποια είναι όμως η εντυπωσιακή καλλονή σύντροφος που περιμένει το παιδί του;

Η 20χρονη Ισαμπέλ Χάουγκσενγκ Γιόχανσεν, που συχνά βρίσκεται στο γήπεδο για να στηρίζει τον Χάαλαντ και τον συνοδεύει επίσης σε εκδηλώσεις, παρακολουθούσε μέχρι πέρσι μαθήματα στο «Bryne Upper Secondary School», που βρίσκεται στη νοτιοδυτική Νορβηγία. Τον τελευταίο χρόνο, η ζωή της έχει αλλάξει ριζικά, καθώς από τη σχολική αίθουσα της Νορβηγίας, πλέον ζει στο επίκεντρο της δημοσιότητας!

Μόλις έναν χρόνο πριν, πήγαινε στο σχολείο με ποδήλατο και έτρωγε απλά γεύματα στην καντίνα, όπως σάντουιτς με ψάρι. Τώρα, όμως, μετακινείται με μια λευκή Rolls-Royce Cullinan αξίας 400.000 λιρών και απολαμβάνει γεύματα στα πιο πολυτελή εστιατόρια της Αγγλίας.

Τον Απρίλιο του 2023, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Mail+», λίγο πριν από τις τελικές εξετάσεις της, η Ισαμπέλ μετακόμισε στο διαμέρισμα του Χάαλαντ στο Μάντσεστερ, για να είναι κοντά στον αγαπημένο της. Η νεαρή ζούσε με την οικογένειά της κοντά στα φιόρδ της Νορβηγίας και έλαβε ειδική άδεια για να παρακολουθεί τα μαθήματα εξ αποστάσεως από το «Bryne Upper Secondary School». Οι φίλοι της τη χαρακτηρίζουν ως το «πιο τυχερό κορίτσι στο Μπράιν» μιας και ο καλός της είναι και πολύ περιζήτητος, ενώ την περιγράφουν ως «εξαιρετικά όμορφη, έξυπνη, κοινωνική και λάτρη της φύσης».

Η Ισαμπέλ, που ασχολείται και η ίδια με το ποδόσφαιρο, εργάζεται επίσης με μερική απασχόληση σε ένα κατάστημα μόδας, σύμφωνα με τη «Sun». Οι δυο τους γνωρίστηκαν στην ακαδημία νέων της Bryne, όπου και οι δύο ήταν μέλη. Η σχέση τους ξεκίνησε όταν ο Χάαλαντ αγωνιζόταν στη Μπορούσια Ντόρτμουντ, με την Ισαμπέλ να ταξιδεύει συχνά για να τον δει.


Η 20χρόπνη καλλονή φαίνεται ότι έχει προσαρμοστεί καλά στη ζωή της Μάντσεστερ και έχουν απαθανατιστεί πολλές φορές μαζί με τον 24χρονο επιθετικό να δειπνούν στο γνωστό εστιατόριο Ivy και να κάνουν εκδρομές στο Λονδίνο.

Τα σχέδια για το μέλλον και η βίλλα των 4,2 εκατ. ευρώ!

Μάλιστα, ο Χάαλαντ και η Ισαμπέλ πρόσφατα εθεάθησαν να συνομιλούν με έναν μεσίτη σχετικά με μια πολυτελή έπαυλη αξίας 4,2 εκατομμυρίων ευρώ. Η σύγχρονη αυτή βίλλα, η οποία ολοκληρώθηκε το 2017, βρίσκεται μόλις πέντε λεπτά με το αυτοκίνητο από το σπίτι του καλού φίλου του Χάαλαντ, Τζακ Γκρίλις, ο οποίος είναι επίσης παίκτης της Σίτι.

Αυτή τη στιγμή, ο Χάαλαντ με τη σύντροφο του διαμένουν σε μια νοικιασμένη έπαυλη στο Alderley Edge. Η επιθυμία του 24χρονου επιθετικού να αγοράσει μια ακόμη έπαυλη δίνει ελπίδες στους Πολίτες ότι ο Νορβηγός σκοπεύει να είναι για καιρό κάτοικος «Έτιχαντ».

Μάλιστα ατομο από τον φιλικό κύκλο του αποκάλυψε ότι η κίνηση του Χάαλαντ να επενδύσει σε μια νέα βίλλα μπορεί να υποδηλώνει την πρόθεσή του να παραμείνει στη Μάντσεστερ Σίτι για μεγάλο χρονικό διάστημα. «Αρχικά, όταν ήρθε στο Μάντσεστερ, εγκαταστάθηκε σε ένα διαμέρισμα και στη συνέχεια μετακόμισε σε ενοικιαζόμενο ακίνητο. Το γεγονός ότι τώρα δείχνει διάθεση να ξοδέψει χρήματα για ένα νέο σπίτι είναι σίγουρα ενθαρρυντικό για τους φιλάθλους της Σίτι και αποτελεί δυσάρεστη είδηση για τις υπόλοιπες ομάδες».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα