Μάντσεστερ Σίτι: Η απόφαση του Χάαλαντ να φύγει από την Αγγλία, η Παρί Σεν Ζερμέν και η Ισπανία

Χάαλαντ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Σύμφωνα με την «Nacional», ο Έρλινγκ Χάαλαντ έχει αποφασίσει να φύγει από την Μάντσεστερ Σίτι και την Αγγλία το επόμενο καλοκαίρι, έχοντας ήδη επιλέξει τον επόμενο προορισμό του.

Ένα δημοσίευμα της καταλανικής ιστοσελίδας «Nacional» ήρθε να... ανάψει κι άλλες φωτιές στην Μάντσεστερ Σίτι. Οι «πολίτες» βρίσκονται σε μία περίοδο αλλαγών και σημαντικών αποφάσεων, αφού μετά την αποχώρηση του Τσίκι Μπεγκιριστάιν και τον ερχομό του Ούγκο Βιάνα, αναμένεται και η απόφαση του Πεπ Γκουαρδιόλα για την παραμονή του ή όχι στην ομάδα.

Το μέσο της Καταλονίας ήρθε να βάλει ένα ακόμη «πρόβλημα» για δυνατούς λύτες στην Σίτι, αφού αποκάλυψε πως ο Έρλινγκ Χάαλαντ έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από την ομάδα του Μάντσεστερ το επόμενο καλοκαίρι.

Μάλιστα, η Παρί Σεν Ζερμέν τον έχει ήδη πλησιάσει κάνοντας μία πλουσιοπάροχη προσφορά, ωστόσο ο ίδιος ξεκαθάρισε πως δεν τον ενδιαφέρει να ενταχθεί στην ομάδα του Παρισιού κι έχει μάλιστα ήδη «κλειδώσει» την χώρα που θέλει να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο 24χρονος Νορβηγός στράικερ έχει επιλέξει την Ισπανία ως το μέρος που θα κάνει τα επόμενα ποδοσφαιρικά του βήματα, σύμφωνα πάντα με το εν λόγω ρεπορτάζ, χωρίς όμως να δίνονται περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το ποιο θα είναι το κλαμπ στο οποίο θα καταλήξει, με τις Μπαρτσελόνα και Ρεάλ να έχει η κάθεμία τις δικές της πιθανότητες.

 

Ο πρόεδρος των Μαδριλένων, Φλορεντίνο Πέρεθ θα ήθελε πολύ να φέρει τον Χάαλαντ να παίξει μαζί με τον Μπαπέ ενώ εκείνος των «Μπλαουγκράνα», ο Τζοάν Λαπόρτα ποτέ δεν αρνήθηκε το ενδιαφέρον της ομάδας του γι' αυτόν, παρά τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα