Tσέλσι: Γιατί βάζει «φρένο» στον Μαρέσκα όσον αφορά στον χρόνο συμμετοχής του Φοφανά

Φοφανά - Τσέλσι
Ο Γουέσλεϊ Φοφανά έχει επιστρέψει για τα καλά από τον τραυματισμό του και αποτελεί τον «αγαπημένο» στόπερ του Έντσο Μαρέσκα, ωστόσο ένας... αστερίσκος της Τσέλσι δεν επιτρέπει στον Ιταλό να τον χρησιμοποιεί όσο θα ήθελε.

Χρειάστηκε να παλέψει και να κάνει υπομονή, όμως ο Γουέσλεϊ Φοφανά έχει πια ξεπεράσει πλήρως τη ρήξη χιαστού που τον άφησε εκτός δράσης για έναν σχεδόν χρόνο και από το καλοκαίρι έχει αρχίσει να βρίσκει τον καλύτερό του εαυτό στην, ευρωπαϊκή αντίπαλο του Παναθηναϊκού (24/10), Τσέλσι.

Ο 23χρονος Γάλλος έχει πάρει φανέλα βασικού σε όλα τα παιχνίδια των Μπλε στην Premier League και έχει εκτοξευτεί στην ιεραρχεία του Έντσο Μαρέσκα για τους κεντρικούς αμυντικούς της ομάδας του. Σύμφωνα με την Equipe μάλιστα, «ο Μαρέσκα έχει ερωτευτεί τον Φοφανά»! Ωστόσο, ο Ιταλός κόουtς δεν δύναται να τον χρησιμοποιήσει όσο θα ήθελε πραγματικά κι αυτό διότι υπάρχει μια ειδική συνθήκη που δεν του το επιτρέπει.

Με βάση το ίδιο, γαλλικό, δημοσίευμα, η Τσέλσι έχει ορίσει πως, προκειμένου να μειωθεί το ρίσκο για νέο τραυματισμό ή υποτροπή, ο Φοφανά δεν επιτρέπεται να παίζει πάνω από ένα παιχνίδι την εβδομάδα. Κάτι που σημαίνει πως σε μια ευρωπαϊκή εβδομάδα για παράδειγμα, ο Γάλλος στόπερ θα δώσει το «παρών» είτε μόνο στην Premier League, είτε μόνο στο Conference League.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα