Νότιγχαμ Φόρεστ: Οι εντυπωσιακές εικόνες του ανακαινισμένου και... κατακόκκινου προπονητικού της κέντρου

Νότιγχαμ Φόρεστ: Οι εντυπωσιακές εικόνες του ανακαινισμένου και... κατακόκκινου προπονητικού της κέντρου

Newsroom
Νότιγχαμ Φόρεστ
Η Νότιγχαμ Φόρεστ μετέτρεψε σε... παλάτι το προπονητικό της κέντρο και έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες εντυπωσιακές εικόνες του.

Από υπερσύγχρονους χώρους γυμναστηρίου, μέχρι μπιλιάρδα και σάουνα, όλα σε... κατακόκκινες νότες. Οι παίκτες της Νότιγχαμ Φόρεστ θα απολαμβάνουν πια καθημερινά τις ανέσεις του ανακαινισμένου και εντυπωσιακού προπονητικού κέντρου του συλλόγου, που μετατράπηκε σε «παλάτι» μετά από επένδυση εκατομμυρίων του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Οι πρώτες εικόνες από το ανακαινισμένο «Nigel Doughty Academy» είδαν το φως της δημοσιότητας και εντυπωσιάζουν. Μια από τις μεγαλύτερες αλλαγές του εγχειρήματος αφορούσε την κατασκευή ενός υπερσύγχρονου γυμναστηρίου, μαζί με αίθουσες φυσικής κατάστασης και αποκατάστασης για τους ποδοσφαιριστές. Παράλληλα υπήρξαν βελτιωτικές εργασίες και στο εσωτερικό των αποδυτηρίων, το οποίο περιλαμβάνει μια ολοκαίνουρια σάουνα, λουτρά παγοθεραπείας και ζεστά μπάνια για τη μυϊκή αποκατάσταση. Στους εξωτερικούς χώρους ολοκληρώθηκαν και οι εργασίες γύρω από δυο νέα υβριδικά γήπεδα, τα οποία διαθέτουν ίδια ποιότητα επιφάνειας με τον χλοοτάπητα του «City Ground».

@Photo credits: nottinghamforest.co.uk

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα