Γκουαρδιόλα: Βλέπει θετικά τη μονοετή ανανέωση του συμβολαίου με τη Μάντσεστερ Σίτι

Γκουαρδιόλα: Βλέπει θετικά τη μονοετή ανανέωση του συμβολαίου με τη Μάντσεστερ Σίτι

Ο Γκουαρδιόλα θα ψάξει το τρεμπλ με τη Μάντσεστερ Σίτι
Σύμφωνα με την Telegraph, ο Πεπ Γκουαρδιόλα είναι θετικός στην προοπτική της επέκτασης της συνεργασίας του με τη Μάντσεστερ Σίτι μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα επιμένει να τονίζει πως δεν έχει αποφασίσει ακόμα σχετικά με το μέλλον του, όμως τα σενάρια των αγγλικών Media... δίνουν και παίρνουν. Στο τελευταίο εξ αυτών, η Telegraph υποστήριξε πως το πιθανότερο σενάριο είναι ο Καταλανός κόουτς να ανανεώσει το συμβόλαιό με τη Μάντσεστερ Σίτι για έναν χρόνο και να μην αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Γκουαρδιόλα φέρεται να βλέπει πολύ θετικά το ενδεχόμενο να ολοκληρώσει μια γεμάτη δεκαετία στο «Έτιχαντ» και να αποχαιρετήσει τους Πολίτες τον Ιούνιο του 2026.

 

Όσον αφορά τη φημολογία για τον πάγκο της Αγγλίας, το ίδιο δημοσίευμα μεταδίδει πως ο Πεπ δεν έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο συζητήσεων με την FA.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα