Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στο «στόχαστρο» ο Ντέιβις

Νίκος Κικίδης
Ντέιβις
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ παρακολουθεί με ενδιαφέρον τις εξελίξεις γύρω από τον Αλφόνσο Ντέιβις, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι με τη Μπάγερν.

Ο Αλφόνσο Ντέιβις αποτελεί ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ονόματα των τελευταίων μηνών στο μεταγραφικό παζάρι με δεδομένο πως το συμβόλαιό του με τη Μπάγερν ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι, δίχως κάποια συμφωνία για ανανέωση να φαίνεται στον ορίζοντα.

Εφόσον τελικά δεν συνεχίσει την καριέρα του στο Μόναχο, μεγάλο φαβορί για την απόκτησή του θεωρείται η Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά οι Μερένγκες δεν παίζουν μόνοι τους μπάλα για την απόκτησή του.

Σύμφωνα με το «Sky Sports Germany» ο Καναδός αριστερός μπακ βρίσκεται επίσης στο «στόχαστρο» της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ , η οποία έχει συγκεντρώσει τις πρώτες πληροφορίες για την περίπτωσή του. Όπως συμπληρώνεται ωστόσο στο δημοσίευμα, οι Κόκκινοι Διάβολοι δεν θεωρούν τις πιθανότητές τους ιδιαίτερα υψηλές με δεδομένο πως η Ρεάλ έχει κάνει προεργασία... χρόνων με τον ίδιο και το περιβάλλον του.

Από την άλλη μένει να φανεί αν η Μπάγερν έχει κάποιον τελευταίο άσο στο μανίκι ώστε να ανατρέψει και τα δεδομένα και να τον πείσει να βάλει τελικά την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα