Πακετά: Ζήτησε έρευνα από την FA για τις διαρροές της υπόθεσης στοιχηματισμού

Πακετά: Ζήτησε έρευνα από την FA για τις διαρροές της υπόθεσης στοιχηματισμού

Μάρθα Χωριανοπούλου
Πακετά: Ζήτησε έρευνα από την FA για τις διαρροές της υπόθεσης στοιχηματισμού
Ο Λούκας Πακετά έχει ζητήσει από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας (FA) να ερευνήσει πώς διέρρευσαν στα μέσα ενημέρωσης λεπτομέρειες σχετικά με την υπόθεσή του για παραβιάσεις των κανόνων στοιχηματισμού.

Ο Λούκας Πακετά, έχει προχωρήσει σε επίσημο αίτημα προς την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας (FA) για τη διερεύνηση διαρροών σχετικά με την υπόθεσή του, η οποία αφορά υποτιθέμενες παραβιάσεις κανόνων στοιχηματισμού. Ο 29χρονος Βραζιλιάνος κατηγορείται ότι σκόπιμα επιδίωξε να λάβει κίτρινες κάρτες κατά τη διάρκεια τεσσάρων αγώνων της Premier League το 2022 και το 2023, προκειμένου να επωφεληθούν τρίτοι από στοιχήματα που τοποθετήθηκαν.

Στην ανακοίνωσή του ο μέσος της Γουέστ Χαμ, εξέφρασε την απογοήτευσή του για τα παραπλανητικά δημοσιεύματα που κυκλοφορούν στα μέσα ενημέρωση: «Είμαι απογοητευμένος και αναστατωμένος που διάβασα πρόσφατα παραπλανητικά και ανακριβή άρθρα του Τύπου, που δημοσιεύθηκαν τόσο στην Αγγλία όσο και στη Βραζιλία, τα οποία ισχυρίζονται ότι αποκαλύπτουν πληροφορίες για την υπόθεσή μου. Ανησυχώ επίσης ότι, αν και είναι ψευδή και παραπλανητικά, αυτά τα άρθρα προέρχονται σαφώς από άτομο κοντά στην υπόθεση».

Ακόμη ο Βραζιλιάνος μέσος τόνισε ότι οι διαδικασίες της FA θα έπρεπε να είναι εμπιστευτικές και γι' αυτό έχει δώσει εντολή στους δικηγόρους του να ζητήσουν από την ομοσπονδία να διεξάγει μια εις βάθος έρευνα σχετικά με την προέλευση αυτών των πληροφοριών: «Οι διαδικασίες της FA υποτίθεται ότι είναι εμπιστευτικές. Έχω δώσει, ως εκ τούτου, εντολή στους δικηγόρους μου να γράψουν στην FA για να ζητήσουν να διεξαγάγουν διεξοδική έρευνα για το πώς οι πληροφορίες για την υπόθεση, ακόμη και αν είναι ανακριβείς, βρίσκουν το δρόμο τους στον δημόσιο τομέα».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα