Πεπ Γκουαρδιόλα: «Ο παράγοντας που θα καθορίσει το μέλλον μου στη Σίτι, είναι ο καιρός»

Πεπ Γκουαρδιόλα: «Ο παράγοντας που θα καθορίσει το μέλλον μου στη Σίτι, είναι ο καιρός»

Newsroom
Ο Γκουαρδιόλα θα ψάξει το τρεμπλ με τη Μάντσεστερ Σίτι
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ερωτηθείς για το μέλλον του στη Μάντσεστερ Σίτι, απάντησε με χιούμορ λέγοντας ότι αυτό θα βασιστεί στον... καιρό, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι δεν του ασκείται πίεση από το κλαμπ να αποφασίσει.

Πολλά είναι τα σενάρια σχετικά με το μέλλον του Πεπ Γκουαρδιόλα στη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Πορτογάλος τεχνικός των Citizens, διανύει τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και προς το παρόν δεν έχει πάρει κάποια απόφαση για το τι θα κάνει από την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Σε σχετική ερώτηση που του τέθηκε, ο ίδιος απέφυγε να απαντήσει και χρησιμοποίησε το χιούμορ του, λέγοντας ότι η απόφαση που θα πάρει θα εξαρτηθεί από τον καιρό του Μάντσεστερ και το αν αυτός θα αλλάξει.

Επιπλέον, ο 53χρονος κατέστησε σαφές ότι δεν τού έχει ασκηθεί ποτέ πίεση από τη διοίκηση για το θέμα της ανανέωσης, αντίθετα τον έχουν αφήσει να διαλέξει μόνος του το αν θέλει να συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο των Πολιτών και την ερχόμενη σεζόν.

 

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα