Έντερσον: «Η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί και χωρίς τον Γκουαρδιόλα»

Έντερσον: «Η Μάντσεστερ Σίτι μπορεί και χωρίς τον Γκουαρδιόλα»

Μάρθα Χωριανοπούλου
ederson_0
Η Μάντσεστερ Σίτι είναι έτοιμη να συνεχίσει την επιτυχημένη της πορεία ακόμα και χωρίς τον Πεπ Γκουαρδιόλα, σύμφωνα με τον τερματοφύλακα Έντερσον.

Ο τερματοφύλακας της Μάντσεστερ Σίτι, Έντερσον, δήλωσε πως οι Πολίτες είναι έτοιμοι να συνεχίσουν ακόμα και χωρίς την καθοδήγηση του Πεπ Γκουαρδιόλα, αν και τον χαρακτήρισε ως τον κορυφαίο προπονητή στον κόσμο.

Ο Καταλανός τεχνικός αδιαμφισβήτητα έχει συμβάλει καθοριστικά στην πορεία της Σίτι, κατακτώντας πολλούς τίτλους και ανεβάζοντας το επίπεδο του συλλόγου. Ωστόσο, πρόσφατα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Μάντσεστερ Σίτι ήδη αναζητά τον διάδοχό του, καθώς το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος της σεζόν και το αν θα συνεχίσει δεν είναι ακόμα γνωστό. Ένας από τους βασικούς υποψήφιους αντικαταστάτες του φέρεται να είναι ο Ρούμπεν Αμορίμ, λόγω της επιτυχημένης συνεργασίας του με τον αθλητικό διευθυντή της Σίτι, Ούγκο Βιάνα, από την κοινή τους θητεία στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας των Πολιτών δήλωσε ότι η Σίτι είναι καλά οργανωμένη και έτοιμη για τη μετά-Γκουαρδιόλα εποχή, υπογραμμίζοντας ότι ο σύλλογος θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί: «Η Σίτι είναι ένας πολύ καλά δομημένος σύλλογος, με σπουδαίους διευθυντές και έναν εξαιρετικό διευθύνοντα σύμβουλο, τον Φεράν Σοριάνο. Πιστεύω ότι ο σύλλογος έχει ήδη στο μυαλό του τον επόμενο προπονητή όταν ο Πεπ αποφασίσει να φύγει. Θα συνεχίσουν στην ίδια κατεύθυνση. Φυσικά, θα είναι μια μεγάλη απώλεια, μιλάμε για τον καλύτερο προπονητή στον κόσμο, αλλά πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι για τη μετά-Πεπ εποχή».

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα