Τσέλσι: Ο Ρις Τζέιμς επέστρεψε και θέτει υποψηφιότητα για Παναθηναϊκό

Ρις Τζέιμς - Τσέλσι
Ο αρχηγός της Τσέλσι, Ρις Τζέιμς, ξεπέρασε πλήρως τον τραυματισμό του και θα βρίσκεται στη διάθεση του Έντσο Μαρέσκα τόσο στο ντέρμπι κόντρα στη Λίβερπουλ (20/10), όσο και στο παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό για το Conference League (24/10).

Δούλευε σκληρά και μετρούσε αντίστροφα για την επιστροφή του ο Ρις Τζέιμς και πλέον αυτή είναι γεγονός. Όπως ενημέρωσε σε συνέντευξη Τύπου ο Έντσο Μαρέσκα, ο Άγγλος μπακ έχει επιστρέψει σε φουλ ρυθμό προπονήσεων και θα είναι διαθέσιμος τόσο για το ντέρμπι της Κυριακής (20/10) απέναντι στη Λίβερπουλ, όσο και για το παιχνίδι του ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό, για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Conference League.

Ο Ρις Τζέιμς είναι μια από τις πιο ποιοτικές μονάδες στην Τσέλσι, ωστόσο έχει ταλαιπωρηθεί αφάνταστα από απανωτούς τραυματισμούς. Την περυσινή σεζόν πραγματοποίησε μόλις 11 εμφανίσεις, με την τελευταία εξ αυτών να λαμβάνει χώρα στις 15 Μαΐου.

 

Ο Μαρέσκα δήλωσε ενθουσιασμένος με την επιστροφή του αρχηγού του, ωστόσο τόνισε πως θα πρέπει να υπάρξει σωστή διαχείριση του χρόνου συμμετοχής του και πως αυτή τη στιγμή, όπως ο Φοφανά, δεν μπορεί να παίξει παραπάνω από ένα παιχνίδι την εβδομάδα. Έτσι, για παράδειγμα, αν πάρει κάποια λεπτά απέναντι στη Λίβερπουλ, πιθανότατα δεν θα αγωνιστεί στο ματς κόντρα στον Παναθηναϊκό.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα