Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Στη λίστα της ο Αμορίμ που λογίζεται ως ο αντί-Γκουαρδιόλα στη Σίτι

Άρτεμις Κλεφτάκη
amorimmmm
Στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται ο Ρούμπεν Αμορίμ, σύμφωνα με το «Sky Sports Germany», με τον Πορτογάλο πάντως να είναι στη λίστα και της συμπολίτισσας Σίτι.

Ο Ρούμπεν Αμορίμ είναι... περιζήτητος στην Αγγλία και οι «σειρήνες» της Premier League τον καλούν.

Παρά το γεγονός ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξακολουθεί να δείχνει εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Έρικ Τεν Χαγκ, ο σύλλογος ωστόσο σκέφτεται την επόμενη μέρα, σε περίπτωση που ο Ολλανδός αποτελέσει παρελθόν. Γι' αυτό, όπως αναφέρει το «Sky Sports Germany», οι Κόκκινοι Διάβολοι έχουν στη λίστα των υποψηφίων τους και το όνομα του Ρούμπεν Αμορίμ.

Ο 39χρονος προπονητής της Σπόρτινγκ Λισαβόνας λογίζεται από τους ανθρώπους της Μάντσεστερ Σίτι ως ο αντικαταστάτης του Πεπ Γκουαρδιόλα, σε περίπτωση που ο Καταλανός τεχνικός αποχωρήσει με τη λήξη του συμβολαίου του το προσεχές καλοκαίρι.

 

Πάντως, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, ο Αμορίμ δεν σκοπεύει να αφήσει τη Σπόρτινγκ μεσούσης της σεζόν και, ενώ το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2026, περιλαμβάνει ρήτρα αποδέσμευσης το ερχόμενο καλοκαίρι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα