Λίβερπουλ: Αμφίβολος ο Τσιμίκας για το ντέρμπι κόντρα στην Τσέλσι

Τσιμίκας - Λίβερπουλ
Δύσκολα θα μπορέσουν να δώσουν το «παρών» στο Κυριακάτικο (20/10) ντέρμπι της Λίβερπουλ απέναντι στην Τσέλσι τόσο ο Κώστας Τσιμίκας, όσο και ο Αλέξις Μακ Άλιστερ.

Η Λίβερπουλ μετρά αντίστροφα για την επιστροφή της στη δράση της Premier League, ωστόσο ο Άρνε Σλοτ έχει τους «πονοκεφάλους» του εν όψει του ντέρμπι απέναντι στην Τσέλσι την Κυριακή (20/10). Και σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται και ο Κώστας Τσιμίκας, που έμεινε εκτός και στα δύο ματς της εθνικής Ελλάδος στη διακοπή, παρ'ότι έδειξε να ξεπερνά το μικρό πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε.

Όπως μετέδωσε η Liverpool Echo, ο Έλληνας μπακ δεν βρίσκεται ακόμα στο 100% από άποψη φυσικής κατάστασης και δεν προπονήθηκε την Παρασκευή (18/10), κάτι που σημαίνει πως είναι αμφίβολος για το παιχνίδι με την Τσέλσι. Ακριβώς όπως και ο Αλέξις Μακ Άλιστερ. Ο Σλοτ δεν μπορεί επίσης να υπολογίζει στους τραυματίες Άλισον και Έλιοτ, ενώ «ερωτηματικά» παραμένουν οι Κιέζα και Έντο.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα