Τότεναμ - Γουέστ Χαμ 4-1: Επιστροφή στις νίκες με τεσσάρα και κρότο!

Νίκος Κικίδης
Τότεναμ - Γουέστ Χαμ
Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στη Γουέστ Χαμ, η Τότεναμ ξέσπασε στο δεύτερο μέρος, πήρε επιβλητική νίκη με 4-1 κι άφησε πίσω στην πικρή ήττα από τη Μπράιτον.

Το «παράθυρο» των εθνικών ομάδων φαίνεται πως έδωσε τον απαραίτητο χρόνο στην Τότεναμ ώστε να... ξεθυμάνει και να διαχειριστεί καταλλήλως την πικρή ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από τη Μπράιτον. Οι συνθήκες καλούσαν για μια αντίδραση απέναντι στην Γουέστ Χαμ, η οποία κατέφτασε με τον πιο πειστικό τρόπο. Αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ από την ομάδα του Ντίνου Μαυροπάνου, οι Spurs έφεραν τούμπα το ματς στο δεύτερο μέρος και πήραν τη νίκη με το ευρύ 4-1.

Το προβάδισμα των Hammers με γκολ του Κούντους στο 18΄δεν κράτησε για πολύ, αφού στο 36΄ο Κουλουσέφσκι έφερε το ματς στα ίσα. Μετά την ανάπαυλα η Τότεναμ πήρε... φόρα και καθάρισε το ματς σε οκτώ λεπτά, όταν στο 52΄ο Μπισούμα διαμόρφωσε την ανατροπή και τρία λεπτά αργότερα ο Τοντιμπό έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το 3-1.

Ο καταιγισμός των Spurs ολοκληρώθηκε στο 60 με τον Σον να υπογράφει την αναμέτρηση. Όταν ο Μαυροπάνος μπήκε στο ματς στο 70΄ήταν πολύ.... αργά, ενώ σαν να μην έφτανε το βαρύ σκορ η Γουέστ Χαμ ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες όταν ο Κούντους αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη στο 86΄για... ξύλο με τους Φαν Ντε Φεν και Σαρ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα