Πεπ Γκουαρδιόλα: «Ο Σερ Άλεξ είναι ο καλύτερος όλων, είναι τιμή το να είμαι κοντά του»

Newsroom
pep_guardiola
Ο Πεπ αποκάλυψε το είδωλό του στην προπονητική, που δεν είναι άλλο από τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, με τον Ισπανό να υποστηρίζει πως εκείνος είναι ο GOAT στην Αγγλία, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το πρόσφατο «διαζύγιο» με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, άνοιξε και πάλι συζητήσεις σχετικά με την τεράστια συνεισφορά του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στους Κόκκινους Διαβόλους, αλλά και στο αγγλικό ποδόσφαιρο γενικότερα.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν θα μπορούσε να μη σταθεί στο πλευρό του Βρετανού θρύλου, απαντώντας σε ερώτηση που αφορούσε τη θητεία του δεύτερου στην Premier League. Ερωτηθείς εάν εκείνος είναι ο καλύτερος μεταξύ όλων των προπονητών που έχουν περάσει από το πρωτάθλημα, ο Ισπανός τεχνικός απάντησε:

«Και σε αυτή τη χώρα, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο, θεωρώ ότι ο Σερ Άλεξ είναι ο καλύτερος. Και για τα χρόνια αλλά και για τα τρόπαια που κέρδισε με την ομάδα».

Το να είμαι κοντά σε έναν από τους καλύτερους προπονητές όλων των εποχών, είναι αρκετό. Είναι κάτι περισσότερο από αρκετό. Είναι απίστευτο και είναι τιμή μου», πρόσθεσε το αφεντικό των Citizens, που απάντησε με απόλυτη ειλικρίνεια στην ερώτηση.

 

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα