Λίβερπουλ: Ο Ντέιβιντ Τζέιμς στέρησε το όνειρο ενός μικρού αγοριού να σκοράρει μπροστά στο «KOP» (vid)

Λίβερπουλ: Ο Ντέιβιντ Τζέιμς στέρησε το όνειρο ενός μικρού αγοριού να σκοράρει μπροστά στο «KOP» (vid)

Ο Ντέιβιντ Τζέιμς απόλαυσε τη διπλή επέμβαση σε πέναλτι νεαρού φίλου της Λίβερπουλ
Ο Ντέιβιντ Τζέιμς βρήκε τη λάθος περίσταση να θυμίσει τις ικανότητές του ως πρώην τερματοφύλακας, στερώντας από έναν νεαρό φίλο της Λίβερπουλ το γκολ μπροστά στο «KOP» και μάλιστα... πανηγυρίζοντάς το!

Η επανεμφάνιση του Ντέιβιντ Τζέιμς κάτω από τα γκολπόστ της Λίβερπουλ αντί να ξυπνήσει νοσταλγία για τους φίλους των Reds, τους εξαγρίωσε!

Ο παλαίμαχος κίπερ των Κόκκινων και της εθνικής Αγγλίας επέστρεψε στο πλαίσιο της καμπάνιας «Futuremakers» που προωθεί η «Standard Chartered» με στόχο το δέσιμο με την κοινότητα και στο ημίχρονο του ντέρμπι με την Τσέλσι φόρεσε γάντια για να αντιμετωπίσει μερικούς τυχερούς από τα έντεκα βήματα, αλλά το πήρε μάλλον λίγο πιο... σοβαρά από όσο έπρεπε.

Συγκεκριμένα, ο κάτοχος του ρεκόρ των περισσότερων επεμβάσεων σε πέναλτι στην Premier League (13) θέλησε να αποδείξει τον τίτλο του απέναντι σε ένα 11χρονο αγόρι, στερώντας του το όνειρο να σκοράρει μπροστά στο φημισμένο «KOP».

Ο Τζέιμς έπιασε το πρώτο πέναλτι και του έδωσε την ευκαιρία να εκτελέσει ξανά, μόνο και μόνο, όμως, για να του κάνει ακόμα πιο... πικρή την εμπειρία. Μάλιστα, μετά την απόκρουση γύρισε προς την εξέδρα και φάνηκε να το πανηγυρίζει.

 

Σαν να μην έφτανε αυτό, όταν ήρθε η σειρά ενός γηραιότερου άνδρα να εκτελέσει το δικό του πέναλτι, ο Τζέιμς το «έφαγε» χωρίς καλά-καλά να προσπαθήσει!

Η κίνηση αυτή του παλαίμαχου κίπερ προκάλεσε αίσθηση στα social media, με τη μεγαλύτερη μερίδα των οπαδών να τον «κράζει» για τη στάση του, κάποιους να τον ρωτάνε γιατί δεν θυμόταν να κάνει τόσο καλά τη δουλειά του όταν έπαιζε επαγγελματικά με τη φανέλα της Λίβερπουλ και κάποιους άλλους να του δίνουν... συγχαρητήρια που απέκρουσε πέναλτι απέναντι σε ένα παιδάκι

Τζέιμς

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα