Μάντσεστερ Σίτι: Ο Γκουαρδιόλα έσπασε το δικό του ρεκόρ, 31 σερί ματς χωρίς ήττα οι Πολίτες!

Μάντσεστερ Σίτι: Ο Γκουαρδιόλα έσπασε το δικό του ρεκόρ, 31 σερί ματς χωρίς ήττα οι Πολίτες!

Ο Γκουαρδιόλα οδήγησε τη Σίτι σε νέο ιστορικό αήττητο σερί
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έγραψε νέα ιστορική σελίδα στη Μάντσεστερ Σίτι, επεκτείνοντας το αήττητο των Πολιτών στα 31 ματς Premier League και ξεπερνώντας έτσι το ρεκόρ που είχε σημειώσει ο ίδιος το 2018.

Η Μάντσεστερ Σίτι γλίτωσε την πρώτη της φετινή ήττα με το «χρυσό» γκολ του Στόουνς στο «Μολινό» απέναντι στη Γουλβς (1-2) και διατηρήθηκε έτσι σε απόσταση βολής από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ, γράφοντας παράλληλα ιστορία.

Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έμεινε αήττητη για 31ο διαδοχικό παιχνίδι στην Premier League, δίχως να έχει ηττηθεί ακόμα μέσα στο 2024 κι έτσι σημείωσε νέο ρεκόρ συλλόγου ξεπερνώντας αυτό που είχε θέσει στα 30 παιχνίδια το 2018: και πάλι, υπό τις οδηγίες του Καταλανού τεχνικού!

Το εν λόγω σερί είναι πια το τέταρτο ευρύτερο στην ιστορία ολόκληρης της Premier League, αν και τα πρώτα τρία φαντάζουν ακόμα... άπιαστα. Συγκεκριμένα, το επόμενο καλύτερο σερί είναι τα 40 ματς της Τσέλσι του Ζοσέ Μουρίνιο από το 2005, σερί που για να το ισοφαρίσει η Σίτι θα πρέπει να μην ηττηθεί μέχρι την... Boxing Day.

 

Τις δύο πρώτες θέσεις καταλαμβάνουν οι Invincibles της Άρσεναλ (49 ματς, έληξε τον Οκτώβριο του 2004) και η Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ με 44 παιχνίδια, σερί που έληξε τον Φλεβάρη του 2020 αλλά η ώθηση ήταν αρκετή για να της χαρίσει το πρώτο πρωτάθλημα μετά από 30 χρόνια.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα