Λίβερπουλ: Σε διαπραγματεύσεις με τον Φαν Ντάικ για νέο συμβόλαιο

Λίβερπουλ: Σε διαπραγματεύσεις με τον Φαν Ντάικ για νέο συμβόλαιο

Λίβερπουλ - Φαν Ντάικ
Ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του πως βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Λίβερπουλ για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Η Λίβερπουλ επικράτησε της Τσέλσι στο ντέρμπι και παρέμεινε στην κορυφή της Premier League, όμως τα ευχάριστα για τους οπαδούς των Ρεντς συνεχίστηκαν και στο... post-game του ματς. Μιλώντας μετά το παιχνίδι, ο Βίρτζιλ Φαν Ντάικ επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε διαδικασία συζητήσεων με τον σύλλογο για την ανανέωση του συμβολαίου του. Το τρέχον deal που συνδέει τον αρχηγό της Λίβερπουλ με την ομάδα έχει ισχύ έως το καλοκαίρι και από τον Ιανουάριο ο Ολλανδός είναι ελεύθερος να συμφωνήσει με όποιο club επιθυμεί. Βέβαια έδειξε κάτι παραπάνω από ανοιχτός στο ενδεχόμενο ανανέωσής του.

«Προφανώς υπάρχουν συζητήσεις. Δεν ξέρω, θα δούμε τι θα συμβεί στο μέλλον. Είμαι απόλυτα επικεντρωμένος στη Λίβερπουλ, στις νίκες που πρέπει να πάρουμε και σε τίποτα άλλο. Νιώθω πολύ καλά στο σώμα μου και το μυαλό μου. Το απολαμβάνω. Υπάρχουν συζητήσεις με τους κατάλληλους ανθρώπους και όταν φτάσει η ώρα να πάρουμε μια απόφαση οτιδήποτε, θα το μάθετε. Είμαι συγκεντρωμένος στην ομάδα και στις επιτυχίες που θέλουμε να έχουμε φέτος», είπε ο Φαν Ντάικ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα