Νότιγχαμ Φόρεστ - Κρίσταλ Πάλας 1-0: Επιστροφή στα τρίποντα και αναρρίχηση

Ιάσονας Θεριός
Νότιγχαμ Φόρεστ
Χάρη στο τέρμα του Κρις Γουντ, η Νότιγχαμ Φόρεστ «λύγισε» την Κρίσταλ Πάλας στο «City Ground» (1-0) και χαμογέλασε ξανά μετά από τρεις αγωνιστικές για να ανέβει στην 8η θέση της Premier League.

Χαμόγελα ξανά στη Νότιγχαμ Φόρεστ που, μετά από τρεις αγωνιστικές μακριά από τις νίκες, επέστρεψε στα τρίποντα, νικώντας για πρώτη φορά φέτος στο «City Ground». Με τον Νούνο Εσπίριτο Σάντο να παρακολουθεί από ψηλά, οι Ρεντς «λύγισαν» 1-0 την Κρίσταλ Πάλας και έδωσαν συνέχεια στο πολύ καλό τους ξεκίνημα στη σεζόν, σκαρφαλώνοντας στην 8η θέση της βαθμολογίας της Premier League. Ταυτόχρονα, βύθισαν τους Αετούς που παραμένουν δίχως νίκη και 18οι.

Το παιχνίδι είχε εξ αρχής πολύ καλό ρυθμό, με τις δύο ομάδες να φτιάχνουν φάσεις και να απειλούν. Οι Ρεντς προειδοποίησαν με τον Άντερσον, τον Γουντ και το δοκάρι του Γέιτς, ενώ δοκάρι είχε και η Πάλας σε εντυπωσιακό μακρινό σουτ του Ενκέτια. Η εικόνα δεν άλλαξε στο δεύτερο μέρος, ωστόσο η Νότιγχαμ ήταν αυτή που μπόρεσε να κάνει τη διαφορά.

Στο 65' ο Κρις Γουντ έπιασε το βολέ εκτός περιοχής και έστειλε την μπάλα - με ευθύνη και του Χέντερσον - στα δίχτυα, χαρίζοντας με το τέταρτο φετινό του τέρμα τη σπουδαία νίκη στην ομάδα του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα