Γκουαρδιόλα για Ντε Μπρόινε: «Δεν είναι ακόμη έτοιμος, θα λείψει για κάποιο διάστημα»

Γκουαρδιόλα για Ντε Μπρόινε: «Δεν είναι ακόμη έτοιμος, θα λείψει για κάποιο διάστημα»

Άρτεμις Κλεφτάκη
de_bruyne_city_real
Ο Κέβιντ Ντε Μπρόινε εξακολουθεί να βρίσκεται στα... πιτς για την Μάντσεστερ Σίτι, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να τονίζει πως θα παραμείνει εκτός για κάποιο διάστημα.

Σχεδόν έναν μήνα μετά τον τραυματισμό του, ο Κέβιν Ντε Μπρόινε επέστρεψε στις προπονήσεις για την Μάντσεστερ Σίτι, ωστόσο η ώρα για να επιστρέψει στη δράση δεν έχει έρθει ακόμη.

Ενόψει της αναμέτρησης των Citizens με την Γιούνγκ Μπόις για την τρίτη αγωνιστική του Champions League (23/10, 22:00), ο Πεπ Γκουαρδιόλα έδωσε ενημέρωση για τις απουσίες της ομάδας, μεταξύ των οποίων είναι και ο Ντε Μπρόινε:

«Δεν μπορώ να σας πω πόσο καιρό θα μείνει εκτός, δεν ξέρω. Μάλλον θα πάρει λίγο χρόνο. Δεν είναι μεγάλο το πρόβλημα, αλλά δεν αισθάνεται εντελώς καλά και θέλουμε να είναι 100% έτοιμος», είπε ο Καταλανός τεχνικός.

Ο 33χρονος Βέλγος αγωνίστηκε για τελευταία φορά απέναντι στην Ίντερ στις 18 Σεπτεμβρίου και έκτοτε έχει λείψει σε έξι ματς για τη Σίτι σε όλες τις διοργανώσεις. Μένει να φανεί πότε θα νιώσει τελείως έτοιμος για να επανέλθει στη δράση.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα