Χάαλαντ: Έχει ρήτρα 70 εκατ. ευρώ, αλλά δεν το... κουνάει από τη Σίτι!

Χάαλαντ: Έχει ρήτρα 70 εκατ. ευρώ, αλλά δεν το... κουνάει από τη Σίτι!

Νίκος Κικίδης
Χάαλαντ: Έχει ρήτρα 70 εκατ. ευρώ, αλλά δεν το... κουνάει από τη Σίτι!
Ο Έρλινγκ Χάαλαντ φαίνεται ότι μπορεί να αποχωρήσει αν η Σίτι δεχθεί πρόταση ύψους 70 εκατομμυρίων ευρώ, όμως ο ίδιος ακόμα βλέπει το μέλλον του στο Μάντσεστερ.

Το μέλλον του Έρλινγκ Χάαλαντ συχνά - πυκνά απασχολεί τα ξένα ΜΜΕ, με τον Νορβηγό σε αρκετές περιπτώσεις να έχει συνδεθεί με τους δυο γίγαντες της Ισπανίας!

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες της «Marca» στο συμβόλαιο που έχει υπογράψει ο 24χρονος με τη Μάντσεστερ Σίτι υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 70 εκατομμυρίων ευρώ για ομάδες εκτός της Premier League, η οποία ωστόσο δύσκολα θα αποβεί καθοριστική για το μέλλον του...

Κι αυτό διότι όπως προσθέτει το ισπανικό Μέσο, ο Χάαλαντ προς το παρόν δεν έχει καμία διάθεση να αποχωρήσει από το Μάντσεστερ και μάλιστα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τους Citizens ώστε οι δυο πλευρές να ανανεώσουν τη συνεργασία τους!

Ο Νορβηγός φαίνεται πως είναι ξεκάθαρος ότι η καριέρα του θα συνεχίζει να συμβαδίζει με τη Μάντσεστερ Σίτι τουλάχιστον για το εγγύς μέλλον, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δείξει και τη στήριξή του στο κλαμπ ενώ κορυφώνονται οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση των 115 οικονομικών κατηγοριών.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα