Άρσεναλ: Πέντε «ενδεκαδάτες» απουσίες εν όψει Λίβερπουλ

Σάκα - Άρσεναλ
Χωρίς πέντε σημαντικότατους παίκτες της θα αναγκαστεί να παραταχθεί η Άρσεναλ στο Κυριακάτικο (27/10) ντέρμπι απέναντι στη Λίβερπουλ στο «Έμιρεϊτς».

Γεμάτο από σημαντικά ονόματα είναι το απουσιολόγιο του Μικέλ Αρτέτα και της Άρσεναλ λίγες μέρες πριν το κρίσιμο ντέρμπι της Κυριακής (27/10) κόντρα στη Λίβερπουλ. Οι Gunners προέρχονται από την ήττα στην έδρα της Μπόρνμουθ και χρειάζονται τους τρεις βαθμούς για να μη δουν τους Ρεντς να... ξεμακραίνουν στο +7 στη βαθμολογία, ωστόσο θα κληθούν να παλέψουν για αυτούς χωρίς πέντε ποδοσφαιριστές που κατά κανόνα θεωρούνται βασικοί από τον Ισπανό κόουτς.

Ο αρχηγός Μάρτιν Όντεγκααρντ πλησιάζει στην επιστροφή του αλλά ακόμα παραμένει εκτός, ενώ ο Γουίλιαμ Σαλιμπά αποβλήθηκε την τελευταία αγωνιστική και θα εκτίσει την ποινή του. Προβλήματα τραυματισμών αντιμετωπίζουν ο Μπουκάγιο Σάκα, ο Ρικάρντο Καλαφιόρι και ο Γιούριεν Τίμπερ και αναμένεται - εκτός απροόπτου - να μην μπορέσουν να δώσουν το «παρών» στο παιχνίδι. «Θα βάλουμε τα δυνατά μας για να καταφέρουμε να τους έχουμε διαθέσιμους με κάθε τρόπο, αλλά αυτή τη στιγμή φαντάζει σχεδόν απίθανο και για τους τρεις», είπε ο Αρτέτα στη συνέντευξη Τύπου εν όψει του ματς.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα