Λίβερπουλ: «Γλυκοκοιτάζει» τον... καυτό Μαρμούς

Μαρμούς
Ψηλά στη μεταγραφική λίστα της Λίβερπουλ είναι το όνομα του Ομάρ Μαρμούς, σύμφωνα με το γερμανικό Sky Sports. Η επιθυμία του Αιγύπτιου μεσοεπιθετικού και το ποσό που αξιώνει η Άιντραχτ.

Έχει ήδη τον Μοχάμεντ Σαλάχ, αλλά η Λίβερπουλ... λιγουρεύεται ακόμα έναν Αιγύπτιο. Ο λόγος για τον Ομάρ Μαρμούς που εντυπωσιάζει με όσα κάνει στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης και έχει γοητεύσει τους Ρεντς.

Σύμφωνα με το γερμανικό Sky Sports, η Λίβερπουλ ενδιαφέρεται σοβαρά για τον 25χρονο εν όψει του καλοκαιριού και έχει ήδη έρθει σε επικοινωνία με το περιβάλλον του, κάτι που στην Άιντραχτ γνωρίζουν. Φυσικά οι Αετοί θα αξιώσουν ένα αξιοσημείωτο ποσό για την παραχώρησή του, ανάμεσα στα 50-60 εκατομμύρια ευρώ. Βάσει του ίδιου ρεπορτάζ, ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός ονειρεύεται να αγωνιστεί στην Premier League και είναι κάτι παραπάνω από θετικός στην προοπτική της Λίβερπουλ.

Ο Μαρμούς έχει ξεκινήσει εκκωφαντικά φέτος, όντας δεδομένα ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Bundesliga. Σε 11 αναμετρήσεις σε όλες τις διοργανώσεις με τους Αετούς μετράει 10 γκολ και 7 ασίστ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα