Λέστερ - Νότιγχαμ Φόρεστ 1-3: Αχαλίνωτος Γουντ, ασταμάτητοι Ρεντς!

Ιάσονας Θεριός
Νότιγχαμ Φόρεστ
Με τον Κρις Γουντ να εξακολουθεί να βαδίζει σε μονοπάτια τύπου... Χάαλαντ και να πετυχαίνει ακόμα δύο τέρματα, η Νότιγχαμ Φόρεστ «κέρασε» τριάρα τη Λέστερ εκτός έδρας (3-1) και σκαρφάλωσε στην 5η θέση της Premier League

Ο Κρις Γουντ δεν λέει να... ηρεμήσει και η Νότιγχαμ Φόρεστ συνεχίζει την εντυπωσιακή της πορεία μέχρι τώρα. Ο Νεοζηλανδός φορ πέτυχε ακόμα δύο γκολ (έφτασε τα επτά φέτος και τα τρία στα τελευταία δύο ματς) και οι Ρεντς... φιλοδώρησαν με τριάρα τη Λέστερ στο «Κινγκ Πάουερ» (3-1) για να αναρριχηθούν στην 5η θέση της βαθμολογίας της Premier League με το δεύτερο διαδοχικό τους τρίποντο, μετά από αυτό κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας πριν λίγες μέρες.

Η ομάδα του - απόντος - Νούνο Εσπίριτο Σάντο μπήκε πολύ καλά στο ματς και ευτύχησε να προηγηθεί στο 16ο λεπτό, όταν ο Γέιτς κάρφωσε την μπάλα στα δίχτυα του Χέρμανσεν με εξαιρετικό πλασέ εκτός περιοχής. Ο Βάρντι απάντησε με προβολή για το 1-1 στο 23' και λίγο μετά ο Ντομίνγκες έχασε τεράστια ευκαιρία να δώσει ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του, παρ'ότι βρέθηκε ολομόναχος στην περιοχή.

Η Νότιγχαμ ήταν καλύτερη και στο δεύτερο μέρος είδε τον Γουντ να... καθαρίζει. Στο 47' γύρισε φοβερά το κορμί του πάνω στον Οκολί και εκτέλεσε δυνατά με το δεξί για το 2-1 και με τη συμπλήρωση μιας ώρας «χτύπησε» ξανά. Ο Νεοζηλανδός εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Φαές και κρέμασε με κεφαλιά τον Χέρμανσεν για να «κλειδώσει» το τρίποντο της ομάδας του. Αυτό ήταν το 17ο τέρμα του στην Premier League από όταν ανέλαβε τη Νότιγχαμ ο Σάντο. Σε αυτό το διάστημα, μόνο ο Έρλινγκ Χάαλαντ έχει σκοράρει περισσότερα γκολ χωρίς πέναλτι (18)! Και η «καυτή» φόρμα του Γουντ οδηγεί τη Νότιγχαμ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα