Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Δημοσίευμα για συνάντηση με τον Τσάβι στη Βαρκελώνη

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Δημοσίευμα για συνάντηση με τον Τσάβι στη Βαρκελώνη

Ο Τσάβι στα υπ' όψιν της Γιουνάιτεντ για αντι-Τεν Χαγκ
Σύμφωνα με τη «Daily Mail» αντιπροσωπεία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ταξίδεψε στη Βαρκελώνη όπου και συναντήθηκε με τον Τσάβι προκειμένου να συζητήσουν πιθανή συνεργασία στο ενδεχόμενο αποπομπής του Έρικ Τεν Χαγκ.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συνεχίζει να πορεύεται με τον Έρικ Τεν Χαγκ στον πάγκο της, αλλά τα χρονικά περιθώρια φέρεται να... εξαντλούνται για τον Ολλανδό τεχνικό ο οποίος κρίνεται πλέον παιχνίδι με το παιχνίδι.

Με τους Κόκκινους Διαβόλους να βρίσκονται κάτω από τη μέση της βαθμολογίας της Premier League και χωρίς νίκη στα πρώτα τρία ματς του Europa League, η αναμέτρηση κόντρα στη Γουέστ Χαμ έχει και πάλι χαρακτήρα... τελικού για τον 54χρονο προπονητή, με τα αγγλικά ΜΜΕ να εκτιμούν πως η στήριξη που λαμβάνει από τη διοίκηση θα κλονιστεί αν δεν υπάρξει αγωνιστική και βαθμολογική ανάκαμψη πριν την επόμενη διακοπή των εθνικών ομάδων.

Την ίδια ώρα φυσικά η ονοματολογία για τον πιθανό διάδοχο σε ενδεχόμενο αποχώρησης του Τεν Χαγκ είναι πάντα ενεργή, με τη «Daily Mail» να βάζει για τα καλά στην εξίσωση το όνομα του Τσάβι!

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του αγγλικού Μέσου, η Γιουνάιτεντ έχει ψηλά στη λίστα της τον πρώην τεχνικό της Μπαρτσελόνα, με τον οποίο μάλιστα είχε κατ' ιδίαν επαφές τις προηγούμενες μέρες μέσω τετραμελούς αντιπροσωπείας που ταξίδεψε στη Βαρκελώνη για να συζητήσει μαζί του την πιθανότητα συνεργασίας.

 

Επικεφαλής της αντιπροσωπείας ήταν ο CEO της Γιουνάιτεντ, Ομάρ Μπεράδα, ο οποίος το καλοκαίρι ήταν ένας εκ των στελεχών που συναίνεσαν στην παραμονή Τεν Χαγκ.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το ίδιο Μέσο, παραμένουν στο «κάδρο» των Κόκκινων Διαβόλων οι Ρούμπεν Αμορίμ, Τόμας Φρανκ και Έντιν Τέρζιτς, εκ των οποίων μόνο ο Γερμανo-Κροάτης πρώην coach της Ντόρτμουντ κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα