Μπράιτον: Τα απίθανα 13" που μετέτρεψαν το «τέσσερις εναντίον ενός» σε γκολ ισοφάρισης της Γουλβς!

Μπράιτον - Γουλβς
Η Μπράιτον ολοκλήρωσε την... τέλεια αυτοκτονία κόντρα στη Γουλβς, αφού «κατάφερε» λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα να μετατρέψει αντεπίθεση-μισό γκολ σε τέρμα ισοφάρισης για τους Λύκους.

«Football bloody hell», ο... ορισμός! Η Μπράιτον «κατάφερε» να χάσει τη νίκη κόντρα στη Γουλβς, ενώ προηγούταν με 2-0 στο 88' και το γκολ που σφράγισε την ισοπαλία των Λύκων έγινε viral. Κι αυτό διότι σε μια από τις τελευταίες στιγμές του ματς, οι Γλάροι παρέδωσαν απλόχερα μαθήματα... αυτοχειρίας.

Στο 92:05, οι Βίφερ, Αγιάρι, Φέργκιουσον και Ενσίσο ξεχύθηκαν στον χώρο σε κατάσταση 4v1 κόντρα στον Ντόιλ, όμως ο πρώτος έκανε τραγική μεταβίβαση και η Γουλβς βγήκε στην κόντρα. Και μόλις... δεκατρία δευτερόλπτα μετά, στο 92:18, η τιμωρία ήρθε. Ο Κούνια σούταρε, η μπάλα άλλαξε πορεία στο σώμα του Φαν Χέκε και οι Λύκοι ισοφάρισαν με δραματικό τρόπο.

Μπράιτον - Γουλβς

Μπράιτον - Γουλβς

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα