Τεν Χαγκ: «Η διαιτησία έχει επηρεάσει τη θέση μας στη βαθμολογία, άδικο το πέναλτι της Γουέστ Χαμ»

Τεν Χαγκ: «Η διαιτησία έχει επηρεάσει τη θέση μας στη βαθμολογία, άδικο το πέναλτι της Γουέστ Χαμ»

Τεν Χαγκ
Έντονα παράπονα από τη διαιτησία είχε ο Έρικ Τεν Χαγκ μετά την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη Γουέστ Χαμ.

Δεν... σηκώνει κεφάλι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά ο Έρικ Τεν Χαγκ θεωρεί πως η ομάδα του έχει επηρεαστεί από τις κακές διαιτησίες. Οι Κόκκινοι Διάβολοι ηττήθηκαν από τη Γουέστ Χαμ με αμφιλεγόμενο πέναλτι στο 90+2' μετά από έλεγχο στο VAR και μετά το παιχνίδι ο Ολλανδός κόουτς δήλωσε πως ο ρέφερι Κουτ δεν θα έπρεπε να δείξει την άσπρη βούλα και πως οι διαιτητικές αποφάσεις κατά της ομάδας του ευθύνονται εν μέρει για το γεγονός πως αυτή τη στιγμή βρίσκεται στξ 14η θέση της βαθμολογίας της Premier League.

«Νιώθουμε πως έχουμε αδικηθεί τρεις φορές φέτος. Είναι αδικό το πέναλτι που δόθηκε σήμερα. Μίλησα με τους διαιτητές αλλά η απόφαση είχε ήδη παρθεί. Δεν υπάρχει επιστροφή. Μας επηρεάζει πολύ όλο αυτό, έχει επηρεάσει πολύ τα αποτελέσματά μας και τη θέση μας στη βαθμολογία», είπε μετά το ματς ο Τεν Χαγκ.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα