Μπόρνμουθ - Μπρέντφορντ 1-2: Οι Bees «ψαλίδισαν» τα ευρωπαϊκά της όνειρα

Πιστή στην αστάθεια η Μπόρνμουθ είδε το κακό της σερί να συνεχίζεται και τις ελπίδες της για πρόκριση στην Ευρώπη να δέχονται σημαντικό πλήγμα. Η ομάδα του Ιραόλα, παρ'ότι προηγήθηκε, ηττήθηκε μέσα στο «σπίτι» της από την Μπρέντφορντ (2-1) και έμεινε στο -3 από την πρώτη εξάδα της βαθμολογίας της Premier League, μετρώντας πια τρεις ήττες και μια ισοπαλία στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Από την άλλη, οι Bees επέστρεψαν στα τρίποντα μετά από δύο αγωνιστικές και ανέβηκαν στην 11η θέση.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και ευτύχησαν να προηγηθούν με το αυτογκόλ του Γιάνελτ στο 17ο λεπτό. Γρήγορα ωστόσο, στο 30', ο Εμπεουμό ισοφάρισε για την Μπρέντφορντ. Στο 35' ο Εβανίλσον έχασε σπουδαία ευκαιρία και στο 47' η κεφαλιά του Σεμένιο τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι, με την Μπόρνμουθ αναπόφευκτα να τιμωρείται στη συνέχεια. Στο 71' ο Νόργκααρντ με ωραίο σουτ έκανε το 2-1 και χάρισε στην ομάδα την πολύ σημαντική νίκη.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.