Καντονά: «Δεν κάνει για τη Γιουνάιτεντ ο Μουρίνιο, έπρεπε να είχαν τον Γκουαρδιόλα»

Gazzetta team
Καντονά: «Δεν κάνει για τη Γιουνάιτεντ ο Μουρίνιο, έπρεπε να είχαν τον Γκουαρδιόλα»
Ο Ερίκ Καντονά εξέφρασε την άποψη πως ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν είναι ο κατάλληλος προπονητής για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, θα έπρεπε να έχει στη θέση του τον Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ο Καντονά με δηλώσεις του τόνισε πως ο Μουρίνιο αν και διαθέτει προσωπικότητα, δεν είναι ο πλέον κατάλληλος για τη Γιουνάιτεντ, στην οποία θα ταίριαζε περισσότερο ο Γκουαρδιόλα.

Παράλληλα ο Καντονά έριξε και το... καρφί του για τη Μάντσεστερ Σίτι, την οποία δεν μπορεί να... ονομάσει, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε!

Κύπρος - Σλοβενία και το ποντάρισμά σου επιστρέφεται*, αν ο Χριστοφή σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα. (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

«Μου αρέσει ο Μουρίνιο. Έχει προσωπικότητα αλλά όχι αυτήν για να προπονήσει τη Γιουνάιτεντ. Έπρεπε να είναι ο Πεπ προπονητής. Αυτός έπρεπε να είναι εκεί, αλλά κάνει μαγικά σε άλλον σύλλογο. Στον σύλλογο που δεν μπορώ να ονομάσω», σχολίασε ο Καντονά στην Daily Mail.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα