Έχασε την έφεση η Τσέλσι, ισχύει το μεταγραφικό εμπάργκο!

Έχασε την έφεση η Τσέλσι, ισχύει το μεταγραφικό εμπάργκο!

Έχασε την έφεση η Τσέλσι, ισχύει το μεταγραφικό εμπάργκο!
Η Τσέλσι ενημερώθηκε ότι απορρίφθηκε η έφεση που είχε καταθέσει στην τιμωρία του μεταγραφικού εμπάργκο για δύο περιόδους και έτσι η ποινή διατηρείται για τους «μπλε»!

Το λονδρέζικο κλαμπ ετοιμάζεται για ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι και έναν πολύ δύσκολο χειμώνα του 2020, εφόσον δεν αλλάξει κάτι πλέον δραματικά...

Η FIFA, έχοντας διαπιστώσει παραβίαση κανονισμών σε ό,τι αφορά την ενσωμάτωση νεαρών παικτών στα τμήματα υποδομής της Τσέλσι, επέβαλε μεταγραφικό εμπάργκο δυο περιόδων, κάτι στο οποίο η ομάδα εναντιώθηκε με σθένος.

Άσκησε έφεση, κατά την εξέταση της οποίας η ποινή παρέμενε ενεργή σε αντίθεση με προηγούμενες περιπτώσεις, όμως, το αποτέλεσμα ήταν ξανά αρνητικό για τους «μπλε».

Το μεσημέρι της Τετάρτης ενημερώθηκαν ότι η απορρίφθηκε η έφεσή τους και η τιμωρία της FIFA ισχύει κανονικά, με το κλαμπ να έχει πλέον την επιλογή του CAS.

Οι άνθρωποι της Τσέλσι, έχουν διαμηνύσει ότι θα φτάσουν μέχρι τέλους την υπόθεση, ωστόσο, έπειτα και από αυτή την απόρριψη της εναντίωσής τους στην τιμωρία, τα πράγματα μοιάζουν πολύ δύσκολα για ν' ανατραπούν...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα