Τότεναμ - Λέστερ: «Show» ο Κέιν, 3-0 οι Σπερς (vids)

Gazzetta team
Τότεναμ - Λέστερ: «Show» ο Κέιν, 3-0 οι Σπερς (vids)
Ο Χάρι Κέιν είναι... on-fire απέναντι στο αγαπημένο του «θήραμα», τη Λέστερ, σκοράροντας δύο γκολ, το ένα με απίθανο curler για το 3-0 της Τότεναμ.

Η Λέστερ είναι ανέκαθεν ο αντίπαλος που τον προκαλεί πιο συχνά να μπει στη «ζώνη του λυκόφωτος». Έτσι, ο Χάρι Κέιν δεν σταμάτησε την παράδοση απέναντι της και στο πρώτο ημίχρονο του ματς της Τότεναμ, έστησε το δικό του «show» απέναντι στις Αλεπούδες.

Δύο γκολ μέσα σε ένα τρίλεπτο (37-40'), εκ των οποίων το δεύτερο με ένα ασύλληπτο, αριστοτεχνικό curler που δεν άφησε στον Σμάιχελ το παραμικρό περιθώριο αντίδρασης, ο σταρ των Σπερς οδηγεί την ομάδα του σε μια επιβλητική επικράτηση επί της Λέστερ, φτάνοντας τα 16 γκολ σε 14 αναμετρήσεις απέναντι τους.

Ακόμα κι όταν δεν σκοράρει, πάντως, οι επιλογές και οι ενέργειές του στο ματς είναι απολαυστικές, όπως η μπαλιά με το εξωτερικό που άνοιξε τον δρόμο για το σουτ του Σον, που εν τέλει χρεώθηκε ως αυτογκόλ του Τζάστιν (1-0).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα