Τότεναμ – Άρσεναλ: Κέιν και Σον διαλύουν Κανονιέρηδες και ρεκόρ (vid)

Gazzetta team
Τότεναμ – Άρσεναλ: Κέιν και Σον διαλύουν Κανονιέρηδες και ρεκόρ (vid)
Πάρτι της Τότεναμ με... καλεσμένη την Άρσεναλ (2-0 στο ημίχρονο), με τον Χάρι Κέιν να γίνεται ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του ντέρμπι του Λονδίνου και να φτάνει τα 250 γκολ στην καριέρα του, μετά από νέα, μαγική συνεργασία με τον Χέουνγκ Μινγκ Σον.

Ντέρμπι; Μόνο στα χαρτιά! Η Τότεναμ, μετά το πρώτο καταπληκτικό γκολ του Χέουνγκ Μινγκ Σον ύστερα από ασίστ του Χάρι Κέιν, «χτύπησε» την Άρσεναλ και δεύτερη φορά (2-0) πριν από την ανάπαυλα (45'), με τους ρόλους να αντιστρέφονται.

Σον κερνάει, Κέιν πίνει ύστερα από εξαιρετική αντεπίθεση και, κάπως έτσι, ο αρχηγός των Σπιρουνιών έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στο ντέρμπι του Λονδίνου (έντεκα γκολ), αφήνοντας πίσω του Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ και Μπόμπι Σμιθ (από δέκα έκαστος).

Εκτός από αυτό το ρεκόρ ο Άγγλος σούπερ επιθετικός, ο οποίος φέτος έχει αισίως οκτώ γκολ και δέκα ασίστ στην Premier League (!), έφτασε τα 250 γκολ στην καριέρα του (με σύλλογο και εθνική ομάδα), αλλά και τα εκατό σε εντός έδρας παιχνίδια της Τότεναμ. Και, βεβαίως, δεν πρόκειται να σταματήσει εδώ!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα